Turbox bilgisayar satış açıklamaları

A1peren

Megapat
Yer
İzmir
Bugün arkadaşım kendisi bir bilgisayar almak istediğini söyledi, 6000TL bütçesi vardı.
Ona kendi toplamasını söyledim ancak ayrı ayrı uğraşamam dedi ve bulduğu bilgisayarın linkini attı.
Sistemin açıklamalarına bakarken hem güldüm hem de bu insanların nasıl hala satış yaptığını merak ettim.

Ekran Alıntısı.PNG

sa.PNG

Almaması için ısrar edin, 6000 TL'ye 4650G işlemcili APU sistem toplanabilir. Bende anlamıyorum nasıl hala piyasada ama en azından ürün gönderiliyor. 😀

Bugün arkadaşım kendisi bir bilgisayar almak istediğini söyledi, 6000TL bütçesi vardı.
Ona kendi toplamasını söyledim ancak ayrı ayrı uğraşamam dedi ve bulduğu bilgisayarın linkini attı.
Sistemin açıklamalarına bakarken hem güldüm hem de bu insanların nasıl hala satış yaptığını merak ettim.

Eki Görüntüle 1504927

Eki Görüntüle 1504928

Arkadaşına söyle kesinllikle almasın gitsin 2.el PC toplasın.

Eki Görüntüle 1504927

Eki Görüntüle 1504928
Seskes (!) ultra ibeş işlemci 2GEBE ekran kartı

Eki Görüntüle 1504927

Eki Görüntüle 1504928

Uğraşamam diyenler iki gün sonra PC bozuldu diye foruma üye olup konu açmaya çalışıyor. Düzgünce bu PC'ler neden alınmaz diye açıklayın anlamıyorsa yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı