Turbox H61 anakart alınır mı?

H61 çipseti 2011'in 1. çeyreğinde piyasaya çıkmış, giriş seviyesi anakartlarda kullanılan bir çipsetti. Asla alınmaz. Döneminin giriş seviyesi anakartı şimdi giriş seviyesi bile değil tarihi eser. Böyle çöp çöp şeyleri almayın aldırtmayın!
O zaman ne almalıyız?
Bence de bu arkadaşın dediği gibi yapınız.
Oyun Performansı Nasıl Olur Ne Tür Oyunlar Oynatır

Eğer acil değilse biraz daha para biriktirip güncel işlemci ve anakart alman daha iyi olur upgrade yapma şansın da olur.

Acil degil aslında önceden yazmayı düşündüm sonra pişmanlık duymayayım diye
Ekran kartınız nedir? İçerisinde dahili GPU olmadığı sürece bir işlemci oyun için yetmiyor sonuçta.

i3 10100F oyun performansı fiyatına göre çok iyi.
AMD HD 6850 1GB 256 Bit

Bütçe arttırma imkanınız var mı? i3 10100F ve H410 anakart 1200 lira oluyor, 250 liraya 8 GB RAM alsanız bu Bundle'ı on beşe katlar.

Geçecekseniz DDR4 geçin bence.

Biraz Birikim Yaptıktan Sonra Alırım O Zaman
Ekran kartınız iyi değil (eskiden iyi miydi bilmiyorum) oynayacağınız oyunlar neler?
CS:GO şuan 100 Fps alıyor Pubg Mobile işlemci Agırlıklı Oldugu İçin İşlemcim Zayıf Oldugu İçin Oyun Kasıyor

Acil degil aslında önceden yazmayı düşündüm sonra pişmanlık duymayayım diye

AMD HD 6850 1GB 256 Bit
Hocam ekran kartınız oynayacağınızı söylediğiniz oyunlar için (özellikle CS:GO) ucu ucuna yetecek gibi duruyor. Hatta yetmeyebilir bile. Sadece işlemci ne yazık ki günü kurtarmıyor.
Biraz Birikim Yaptıktan Sonra Alırım O Zaman

CS:GO şu an 100 FPS alıyor PUBG Mobile işlemci Agırlıklı Oldugu için İşlemcim Zayıf Oldugu için Oyun Kasıyor

Low ayarlarda mı?

Arkadaşlar Hepinizin Önerisi İçin Teşekkür Ederim Para Biriktirirsem Ancak Bunları Alırım
i3 10100F
H410 Anakart
8GB Ram
Hocam ekran kartınız oynayacağınızı söylediğiniz oyunlar için (özellikle CS:GO) ucu ucuna yetecek gibi duruyor. Hatta yetmeyebilir bile. Sadece işlemci ne yazık ki günü kurtarmıyor.

Low ayarlarda mı?
Sadece doku kalitesi yüksek digerleri düşük

Onları alacaksanız en iyi tercih yapmış olursunuz ve CS:GO'da büyük bir FPS artışı yaşarsınız. Çünkü CS:GO işlemciye yüklenen bir oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı