Turbox H61C anakart alınır mı?

Adamların tek işi var. Çöp parçalara RGB ekle.
tamamdır teşekkür ederim hepinize. İnşallah biraz daha bekleyip iyi bi para toplayınca sizlere tekrar söylerim. Tekrardan teşekkürler. Şuan aklımda ryzen 1500x li bir sistem toplamayı düşünüyorum. En azından bilindik bir marka olsun anakart ise msi b450m pro m2 parayı toparlayabilirsem dediğim gibi düzgün bir sistem çekeceğim. İyi günler dilerim.

Biraz geç kalmışım sanırım fakat 1.5 senedir kullanıyorum h61 i kimse sevmiyor fakat bütçe dostu ayrıca bir gün bile açılmamazlik yapmadı yanmadı the witcher rdr oynayabiliyorum,😀 1.5 sene önce 720 TL ye almıştım bu hafta değiştireceğim tamam çok çok kaliteli değil iyi değil ama işimi gördü

Biraz geç kalmışım sanırım fakat 1.5 senedir kullanıyorum h61 i kimse sevmiyor fakat bütçe dostu ayrıca bir gün bile açılmamazlik yapmadı yanmadı the witcher rdr oynayabiliyorum,😀 1.5 sene önce 720 TL ye almıştım bu hafta değiştireceğim tamam çok çok kaliteli değil iyi değil ama işimi gördü
doğru söylüyorsunuz aslında hani para biriktirirken götürebilecek bir anakart aslında hani iş görsün babında lazımdı zaten

Technopat Haberler

Geri
Yukarı