Bedava olsa yine de Turbox alınmaz. Başka şeylere yönelmekte fayda var. Bir süre sonra yok anakartım niye yandı, PC açılmıyor gibi şeylerden şikayet etmek istemezsiniz.
Adamların tek işi var. Çöp parçalara RGB ekle.Bizzat kullandınız galiba.
tamamdır teşekkür ederim hepinize. İnşallah biraz daha bekleyip iyi bi para toplayınca sizlere tekrar söylerim. Tekrardan teşekkürler. Şuan aklımda ryzen 1500x li bir sistem toplamayı düşünüyorum. En azından bilindik bir marka olsun anakart ise msi b450m pro m2 parayı toparlayabilirsem dediğim gibi düzgün bir sistem çekeceğim. İyi günler dilerim.Adamların tek işi var. Çöp parçalara RGB ekle.
doğru söylüyorsunuz aslında hani para biriktirirken götürebilecek bir anakart aslında hani iş görsün babında lazımdı zatenBiraz geç kalmışım sanırım fakat 1.5 senedir kullanıyorum h61 i kimse sevmiyor fakat bütçe dostu ayrıca bir gün bile açılmamazlik yapmadı yanmadı the witcher rdr oynayabiliyorum,1.5 sene önce 720 TL ye almıştım bu hafta değiştireceğim tamam çok çok kaliteli değil iyi değil ama işimi gördü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.