Rehber Turbox H61C BIOS güncellemesi ve yükleme işlemi

ya benim bilgisayarda bios resmen devre dışı kalmış deleteyle giriliyor normalde ama bi sıfırlama yapmıştım o günden beri giremiyorum. kaç kez bios pilini çıkarıp sıfırladım ama işe yaramadı
knk ESC dener misin

Intel 3770k modeli işlemci aldım Turbo Boost yapmayı denedim yapamadım acaba neden BIOS'tan olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    4,9 KB · Görüntüleme: 132
Biosta turbo mod açık mı? Esc ile girebilirsin.

Ekran kartını çıkarıp onboardla girmeye çalış.

Hocam ellerinize sağlık şimdi güncelledim BIOS'u teşekkürler konu için ayrıca Turbox anakart kullanıcılarına selam olsun Allah yardımcınız olsun.

Not: Güncellerken komut yöneticisi gibi bir şey açılıyor oradan her şey done olunca enter basın orada c>- gibi bir şey yazıyor eğer ki öyle yazarsa CTRL+alt+enter ile PC'yi yeniden başlatın 3 kere açılıp kapanacak sonra açılacak
3 kere açılıp kapanınca BIOS gg sandım bir an

Merhaba, yardımcı olursanız sevinirim. Dediklerinizi aynen yaptım güncellendi ama sorunum düzelmedi. Rx570 ekran kartı satın aldım ama çalışmıyor. Ekran kartı dışında her şey açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve ekran kartı fanı da dönmüyor. Sorun bios da mı? Ne yapmam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…