Rehber Turbox H61C BIOS güncellemesi ve yükleme işlemi

Merhaba, yardımcı olursanız sevinirim. Dediklerinizi aynen yaptım güncellendi ama sorunum düzelmedi. RX570 ekran kartı satın aldım ama çalışmıyor. Ekran kartı dışında her şey açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve ekran kartı fanı da dönmüyor. Sorun BIOS da mı? Ne yapmam lazım?

Merhaba hocam ekran kartını farklı bir anakartta denediğinizde çalıştı mı?

Arkadaşların hiçbirisi bilmiyormuş galiba senin anakartında Fast BIOS açık kalmış o yüzden giremiyorsun BIOS pilini sök 10 saniye sonra tekrar tak.

Merhaba, yardımcı olursanız sevinirim. Dediklerinizi aynen yaptım güncellendi ama sorunum düzelmedi. Rx570 ekran kartı satın aldım ama çalışmıyor. Ekran kartı dışında her şey açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve ekran kartı fanı da dönmüyor. Sorun bios da mı? Ne yapmam lazım?
Bios ayarlarını sıfırlayıp tekrar takmayı deneyin olmazsa ekran kartında problem olabilir rx550 ekran kartı çalıştırmıştım sorunsuz rx570 de çalışması lazım.

Merhaba, yardımcı olursanız sevinirim. Dediklerinizi aynen yaptım güncellendi ama sorunum düzelmedi. RX570 ekran kartı satın aldım ama çalışmıyor. Ekran kartı dışında her şey açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ve ekran kartı fanı da dönmüyor. Sorun BIOS da mı? Ne yapmam lazım?

Onboardla BIOS'u güncelleyip ekran kartını tak.

Merhaba hocam ekran kartını farklı bir anakartta denediğinizde çalıştı mı?

Arkadaşların hiçbirisi bilmiyormuş galiba senin anakartında Fast BIOS açık kalmış o yüzden giremiyorsun BIOS pilini sök 10 saniye sonra tekrar tak.
Hayır denemedim. Denemeyi düşünüyorum ama ekran kartındandır belki sorun.

Bios ayarlarını sıfırlayıp tekrar takmayı deneyin olmazsa ekran kartında problem olabilir rx550 ekran kartı çalıştırmıştım sorunsuz rx570 de çalışması lazım.
Sıfırladım o da olmadı.

Onboardla BIOS'u güncelleyip ekran kartını tak.
Zaten eski ekran kartı ile güncelledim. Yani burdaki sürüme. Ama bir fark yok. Başka bir sürüm mü denemeliyim acaba?

Anakart modeli ne peki.

Bu rehbere baktığıma göre elbette Turbox H61

İlk defa dahili ekran kartı ile açtım bilgisayarı. Rx570 takılı. Burdan bir şey yapa bilir miyim? Eski sürücüleri sıfırlayıp rx570'in sürücülerini indirerek tekrar denersem bir fark ola bilir diye düşünüyorum. Birde takılı olan ama aktif olmayan aygıtlara nereden bakılıyor?

Son düzenleme:
Bu rehbere baktığıma göre elbette Turbox H61.

İlk defa dahili ekran kartı ile açtım bilgisayarı. RX570 takılı. Buradan bir şey yapabilir miyim? Eski sürücüleri sıfırlayıp RX570'in sürücülerini indirerek tekrar denersem bir fark olabilir diye düşünüyorum. Bir de takılı olan ama aktif olmayan aygıtlara nereden bakılıyor?

Aygıt yöneticisinde aygıtın üzerine tıkladığın zaman veri yolu gösteriyorsa örneğin PCI veriyolu 1 gibi oradan öğrenilir eğer çalışmıyorsa üzerinde ünlem veya başka bir işaret vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı