Çözüldü Turbox H61C sistem Secure Boot ayarı yapıldıktan sonra açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serplent.c

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Core™2 Duo E7400
4Gb ram
Nvidia geforce 9500GT güncelleyeceğim pcyi
Meslek
Sosyal medya uzmanı
Turbox H61C anakartımda (Intel B75) Secure Boot platform keyi "set New key" yapınca PC açılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS pilini çıkarıp 30 saniye bekle. Sonra yeniden yerine tak. BIOS sıfırlanır. Bilgisayarını açarsın sonra.

Denedim ama olmadı maalesef.

Kimse yardım etmedi ama bilgisayarcıya götürdüğümde olay şöyle oldu;

Ekran kartını çıkarttı ve görüntüyü direk işlemciden aldı ardından BIOS'da Secure Boot ayarını Custom yapıp platfork key(pk)'yi sildi ve Secure Boot'u kapattı ardından bilgisayar açıldı.
Bios pilini çıkarıp 30 saniye bekle. Sonra yeniden yerine tak. Bios sıfırlanır. Bilgisayarını açarsın sonra.

BIOS pilini çıkarıp 30 saniye bekle. Sonra yeniden yerine tak. BIOS sıfırlanır. Bilgisayarını açarsın sonra.

Denedim ama olmadı maalesef.

Kimse yardım etmedi ama bilgisayarcıya götürdüğümde olay şöyle oldu;

Ekran kartını çıkarttı ve görüntüyü direk işlemciden aldı ardından BIOS'da Secure Boot ayarını Custom yapıp platfork key(pk)'yi sildi ve Secure Boot'u kapattı ardından bilgisayar açıldı.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…