Turbox i5 ETS 2 Kaldırır Mı?

Öneriniz için teşekkürler fakat ikinci el işlerine "kesinlikle" güvenmiyor. Şahsen ben de ona hak veriyorum. Eğer bildiğiniz basit sistem varsa, önerirseniz teşekkürler. Bu arada, uzak durmamızı gerektiren nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriniz için teşekkürlerfakat ikinci el işlerine "kesinlikle" güvenmiyor.
Şahsen ben de ona hak veriyorum.
Eğer bildiğiniz basit sistem varsa, önerirseniz teşekkürler.
Bu arada, uzak durmamızı gerektiren nedir?
Sistemlere çok kalitesiz parçalar kullanıp milleti kandırıyorlar. Tam bir para tuzağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bu sistemlerden uzak durunuz. Bunlar 2. El sistemler çünkü bu işlemcinin sıfırını bulmak imkansızdır, 8-9 senelik işlemcidir. Monitörün kalitesine güvenemezsin, o da kullanılmış olabilir. Ekran kartı yok, 4 GB RAM'a sahip, bunun içindeki GPU ve 4 GB RAM ile ETS 2 en düşük ayarlarda bile imkansız. 2. El tek çaresidir maalesef.

Merhabalar, bu sistemlerden uzak durunuz. Bunlar 2. El sistemler çünkü bu işlemcinin sıfırını bulmak imkansızdır, 8-9 senelik işlemcidir. Monitörün kalitesine güvenemezsin, o da kullanılmış olabilir. Ekran kartı yok, 4 GB RAM'a sahip, bunun içindeki GPU ve 4 GB RAM ile ETS 2 en düşük ayarlarda bile imkansız. 2. El tek çaresidir maalesef.
Eğer sistem toplama sitesi ise sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Fakat sahibinden gibi sitelere kesinlikle güvenmiyor ve bence haklı da.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı