Turbox kasa alınır mı?

Bak kardeşim;

Adam belki bilgisayardan anlamıyor ve bilgisayar arıyor, ve buraya başvuruyor sende bu konuyu açmasın diyorsun. Adam bilgisayardan anlamıyor belli ki? Sen internete "Turbox alınır mı?" Yazarsan önüne Turbox'in başarılı bir marka olduğu çıkıyor, adam buna kanıp alacak ve rezil olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Araştıramazmı hiç? Bu konu defalarca açıldı bir kere Google'a Turbox alınır mı? Yazabilirdi.

Sen Technopat kullandığın için önüne o sonuçlar çıkar, bir modemi resetle ve geçmişi gelişmiş olarak temizle bakalım ne çıkıyor.

Genede Technopat çıkıyor. Boşuna duyar kasmana gerek yok.

Hayır uzak durulması gerek. Bütçeniz nedir?
Bütçem 1000-1100 arası çok bir beklentim yok gündelik işler ve açarsa düşük sistem gereksinimli oyunlar.
Bütçeniz kısıtlı sanırım. Nerede oturuyorsun? Sahibinden gibi sitelerden bölgene göre 2.el bir bilgisayar bakalım. Turbox almaktan çok daha mantıklı.
Nevşehirde oturuyorum.
Bunu konuyu mizah ve eğlenceye açman lazımdı😁
Hayır mizah yok pek bir bütçem yok ve yaşadığım yerden dolayı 2.el bile bulmak zor.
Yaklaşmayın bence. Hatta koşarak kaçın. Bütçenizi verin. Biz toplayalım. O marka bilgisayar değil C4 yapıyor.
Bütçem 1000-1100 arası
Bak kardeşim;

Adam belki bilgisayardan anlamıyor ve bilgisayar arıyor, ve buraya başvuruyor sende bu konuyu açmasın diyorsun. Adam bilgisayardan anlamıyor belli ki? Sen internete "TurboX Alınır Mı?" yazarsan önüne TurboX'in başarılı bir marka olduğu çıkıyor, adam buna kanıp alacak ve rezil olacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dediğiniz gibi pek anlamadığım için başvurdum forumlara.
Onlarca hatta yüzlerce konu var Turbox ile alakalı. Bir araştırsa bu konuyu açmaya gerek kalmaz.
Araştırdım ama linkte verdiğim pc hakkında bişey bulamadım.
Araştıramazmı hiç? Bu konu defalarca açıldı bir kere Google'a Turbox alınır mı? Yazabilirdi.

Genede Technopat çıkıyor. Boşuna duyar kasmana gerek yok.
Yazmadığımı nereden biliyorsun. Ya adam akıllı bir öneride bulun yada hiç yazma. Ben turboxu kötüle diye acmadım bu konuyu. Sadece pc alırken bu kasadan daha iyisini alabilirmiyim onu öğrenmek istedim.
Bütçeniz kısıtlı sanırım. Nerede oturuyorsun? Sahibinden gibi sitelerden bölgene göre 2.el bir bilgisayar bakalım. Turbox almaktan çok daha mantıklı.
Nevşehir'de yaşadığım için benim için en iyi seçenek internetten alışveriş ile almak olacaktır.

Son düzenleme:
Hayır uzak durulması gerek. Bütçeniz nedir?
Bütcem 1000-1100 civarı ve gündelik kullanım için bir pc olacak. Eğer mümkünse oyun oynatabilirse iyi olur.
Nevşehir'de yaşadığım için bu pek mümkün durmuyor.
Turbox çöp bir marka. Fosil bilgisayar parçalarını işıqlı kasaya koyarak oyuncu bilgisayarı ismini verip küçük çocukları kandırıyorlar. Ve markanın kendi ürünleri de çok kötü. Anncak sadece ofis içinse alınabilir. 1100 liraya zaten pek iyi birşey ortaya çıkmaz ama sıkıntı filan da çıkarabilir mavi ekran filan.
Teşekkür ederim.
Yaklaşmayın bence. Hatta koşarak kaçın. Bütçenizi verin. Biz toplayalım. O marka bilgisayar değil C4 yapıyor.
Bütcem 1100

Bütçem 1000-1100 arası çok bir beklentim yok gündelik işler ve açarsa düşük sistem gereksinimli oyunlar.

Nevşehir'de oturuyorum.

Hayır mizah yok pek bir bütçem yok ve yaşadığım yerden dolayı 2.el bile bulmak zor.

Bütçem 1000-1100 arası.

Dediğiniz gibi pek anlamadığım için başvurdum forumlara.

Araştırdım ama linkte verdiğim PC hakkında bir şey bulamadım.

Yazmadığımı nereden biliyorsun. Ya adam akıllı bir öneride bulun ya da hiç yazma. Ben Turbox'u kötüle diye acmadım bu konuyu. Sadece PC alırken bu kasadan daha iyisini alabilir miyim onu öğrenmek istedim.

Nevşehir'de yaşadığım için benim için en iyi seçenek internetten alışveriş ile almak olacaktır.

Bu pcleri toplayabilirsin 2. el olarak. Şu anda 1000 TL olmuştur.

Bu pcleri toplayabilirsin 2. el olarak. Şu anda 1000 TL olmuştur.

Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı