Bu kasaya 2 monitör taksan abi sen naptın bana deyip iflas eder.
https://www.teknosa.com/turbox-tx16...bilgisayari-p-785351831?waw_keyword=785351831
Bu hazır sistem nasıl? Sizce alınır mı?
Piyasada ki çoğu oyunu kasmadan oynatır mı?
Bu satıcıların yorumları hep böyle, kendileri yapıyorlar yorumları. Siteler buna nasıl izin veriyor anlamıyorum. Gerçekten satın alanların yorumları 2 veya 1 yıldızlı olanlar oluyor bu ürünlerde genelde :d(!)...
Bu satıcıların yorumları hep böyle, kendileri yapıyorlar yorumları. Siteler buna nasıl izin veriyor anlamıyorum. Gerçekten satın alanların yorumları 2 veya 1 yıldızlı olanlar oluyor bu ürünlerde genelde :d
E satılmış olduğunu gösterecek ki kar elde edebilsin.Bu satıcıların yorumları hep böyle, kendileri yapıyorlar yorumları. Siteler buna nasıl izin veriyor anlamıyorum. Gerçekten satın alanların yorumları 2 veya 1 yıldızlı olanlar oluyor bu ürünlerde genelde :d
Hocam ben hiçbir çocuğun Intel M.Ö. 10.000 neslinde üretilen bir bilgisayarda iyi performans aldığını zannedip de alışveriş sitesine yorum yapabilecek kadar zeki olduğunu düşünmüyorum.Ben bu yorumu dolandırılmış ama farkında olmayan bir çocuğun yazdığını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.