Turbox mi İzoly mi daha kötü?

Hangisi daha çöp?

• İzoly

• Turbox

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Sorun da burada başlıyor zaten. 2016'da gta 5'i o ayarlarda 25fps'le açan bir bilgisayarın 1300 lira olması ilginç. O fiyata high ayarlarda gram kastırmayan sistem toplanabiliyordu o zamanlar.
Hayır,2016 15 temmuzdan sonra dolar çok arttı,ben 2016 aralığın son günlerinde sipariş verdim,2017 ilk günlerinde ürün elime geldi. Almadan önce arkadaşla birlikte vatanin sistem toplama motorundan çok çeşitli donanımlar toplamistik,en aşağı 1900 den alta düzgün birşey gelmiyordu. Zaten arkadaşla birlikte araştırma yaparken de ""keşke geçtiğimiz yaz toplasaydin çok uyguna bulurduk"" demişti. Benim şansıma da külüstür yazın değil de kışın bozuldu,daha önceleri bozulsaydi 15 temmuzdan önce dediğin gibi 1300 e daha güzel sistem toplanirdi

1700 1800 liraya pc alıyosun bi zahmet bazı kötülükleri olacak.Ayrıca herkesin bi pc için 4k 5k verecek parası yok.Fiyatına göre ideal performans sağlayan bir marka izoly
Öncelikle bu tür bilgisayarlar 1.800 değilde daha çok kasa dahil 2.500 3.000 lira civarı oluyor. İşlemcisi aşırı eski tek çekirdek 32 nanometre. GT710-730 kartlar 4GB dahi olsa hiçbir işe yaramıyor. PSU zaten allaha emanet. Şahsen benim hiç bütçem olmasa 2.500 3.000 liraya bu bilgisayarı al deseler paramı yola savururum daha iyi. Bu tür sistemler yerine APU sistemler kat ve kat daha iyi bir tercih. Giriş-orta seviye bir ana kart Ryzen R3 3200G veya R5 3400G bir işlemci alırım Vega 8-Vega 11 ekran kartıyla bu çöp bilgisayarlardan kat ve kat daha çok perfonmans alırım 8 GB tek kanal ram ve orta kalite bir işlemci soğutucusu ile çok uzun yıllar beni idare eder hatta canım isterse ilerde sisteme bir ekran kartı dahi takarak güncelleyebilirim. RGB ışıklandırma 25 TL'ye Ali Express'de var. Böyle firmalar bilgisayar nedir bilmeyen küçük arkadaşlarımızın parasını emiyor. Bu bilgisayara para veren ailelerin parasına yazık değil mi ? Apu sistemler bütçesi kısıtlı olanlar için yapılabilecek en iyi tercih.

@AbdullahCirit İzoly kullandığın için her yerde övmek zorunda değilsin, başlı başına yanlış bilgilendirme yapıyorsun. Fiyatına göre iyiymiş... Neyi iyi? Açıklar mısın? İşlemci 8-9 yıl önce çıkan 1. Nesil işlemci, anakart desen Çin malı H55, Güvenlik kamerası çıkması HDD, "4GB" efsanevi GT730 veya R7 240. Bunlar da bilindik markaların değil ha. Adı sanı belli olmayan bir yerde üretilip etiket basılmış metal parçaları.
1900TL fiyata ikinci elden ne altınlar çıkar zorlasan, bu çöp sistemleri katlayacak.
Sana muhteşem bilgisayarınla başarılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı