- Makaleler
- 4
Şaka yapıyorsan hiç komik değil.Ya ciddiyim bazı parçaları gerçekten F/P ürünü şu an kullandığım kulaklık örneğin
Şaka yapıyorsan hiç komik değil.Ya ciddiyim bazı parçaları gerçekten F/P ürünü şu an kullandığım kulaklık örneğin
Ha sen ciddisin?Neden güldünüz anlamadım açıkcası
Ha sen ciddisin?
Gülmemizin nedeni o ürünlerin 50 lira bile edecek kalitede olmaması. F/P değil onlar. Sadece ışığı var ve büyük diye insanlar iyi sanıyor ürünü. Aynı fiyatlara Phillips, JBL gibi bir markanın kulaklığını alsan dünya varmış dersin. Markasız veya kalitesiz markaların kulaklıklarına logo basıp gönderiyorlar.Neden güldünüz anlamadım açıkcası.
Ha sen ciddisin?
Kanka kalitesiz yani.
Ses kalitesi rezil, mikrofonu rezil, malzeme kalitesi rezil, adı rezil, kablosu rezil, fabrikası rezil, yapıldığı ülke rezil(kedi köpekleri canlı canlı pişirıyorlar) yani rezil olmayan bir şeyi yok.
Gülmemizin nedeni o ürünlerin 50 lira bile edecek kalitede olmaması. F/P değil onlar. Sadece ışığı var ve büyük diye insanlar iyi sanıyor ürünü. Aynı fiyatlara Phillips, JBL gibi bir markanın kulaklığını alsan dünya varmış dersin. Markasız veya kalitesiz markaların kulaklıklarına logo basıp gönderiyorlar.
gamer kulaklık: AliExpress'te ücretsiz gönderimle gamer kulaklık satın alın version
AliExpress'te dünyanın her yerine ücretsiz gönderimle gamer kulaklık ürünleritr.aliexpress.com
O zaman neden F/P diyorsun?Aga bazı konularda haklısın ama benim kullandığım kulaklık 90 TL o fiyata iyi bir şey beklemem mümkün değil
O zaman neden F/P diyorsun?
Hocam zaten kukağın tek özelliği ses vermesi ve mikrofonu. Onlar 40 Tl falan etse gerisi full plastik.Ya ucuz demek istedim hem ses kalitesi falan işimi görüyor
Hocam zaten kukağın tek özelliği ses vermesi ve mikrofonu. Onlar 40 TL falan etse gerisi Full plastik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.