Turbox vs. İzoly

Hangisi?

• Turbox

• İzoly

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Neden güldünüz anlamadım açıkcası
Ha sen ciddisin?
Kanka kalitesiz yani.
Ses kalitesi rezil, mikrofonu rezil, malzeme kalitesi rezil, adı rezil, kablosu rezil, fabrikası rezil, yapıldığı ülke rezil(kedi köpekleri canlı canlı pişiriyolar) yani rezil olmayan bişeyi yok.

Neden güldünüz anlamadım açıkcası.
Gülmemizin nedeni o ürünlerin 50 lira bile edecek kalitede olmaması. F/P değil onlar. Sadece ışığı var ve büyük diye insanlar iyi sanıyor ürünü. Aynı fiyatlara Phillips, JBL gibi bir markanın kulaklığını alsan dünya varmış dersin. Markasız veya kalitesiz markaların kulaklıklarına logo basıp gönderiyorlar.

Ha sen ciddisin?
Kanka kalitesiz yani.
Ses kalitesi rezil, mikrofonu rezil, malzeme kalitesi rezil, adı rezil, kablosu rezil, fabrikası rezil, yapıldığı ülke rezil(kedi köpekleri canlı canlı pişirıyorlar) yani rezil olmayan bir şeyi yok.

Aga bazı konularda haklısın ama benim kullandığım kulaklık 90 TL o fiyata iyi bir şey beklemem mümkün değil
Gülmemizin nedeni o ürünlerin 50 lira bile edecek kalitede olmaması. F/P değil onlar. Sadece ışığı var ve büyük diye insanlar iyi sanıyor ürünü. Aynı fiyatlara Phillips, JBL gibi bir markanın kulaklığını alsan dünya varmış dersin. Markasız veya kalitesiz markaların kulaklıklarına logo basıp gönderiyorlar.

Onların fiyatları 200 TL en az

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı