Turbox NVIDIA GTX 750 Alınır mı?

Shadow4EAD

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu fiyata bir GTX 750 buldum. Sıfır elimde ki HD 6570'den çok canım yandı artık, CS'de 25 FPS zar zor görüyorum genelde. CS ve Valorant oynuyorum, onun dışında Witcher 3 ve Spider-Man Remastered oynamak istiyorum. Not: İkinci el al demeyin sizce alınır mı bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ikinci elden GTX950 hatta GTX1050 bile alabilirsin o fiyatlarda, attığınız kesinlikle alınmaz, ikinci ele yönelmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

İkinci el istemiyorum çünkü yaşadığım yer bir ilçe ve ikinci el alım satım biraz zor.

Turbox olduğu için alma diyorlar ha, başka marka olsa alınır. Ama o paraya GTX 1050 Ti alırsın.

Yorumları gayet iyi ama.

İkinci el istemiyorum çünkü yaşadığım yer bir ilçe ve ikinci el alım satım biraz zor.

Illaki elden almak zorunda değilsiniz hocam, satıcıdan gerekli testleri fotoğrafları vs isteyip kargo ile halledebilirsiniz.

Yorumları gayet iyi ama.

Hocam isterse herkes övsün o kartı o kartın ömrü bitti ayrıca kartın markası çok ama çok kötü kısa zamanda bozulma ihtimalşi var para biriktirip GTX1630-1650 veya RX6500 XT alın onun dışı sizin bütçenize uygun güzel sıfır kart bulmak imkansız.

Anladım hocam teşekkürler cevaplar için herkese.

Yorumları gayet iyi ama.

Hocam genellikle Çin malı oluyor Turbox adi malzeme kullanılıyor genellikle ucuz diye tercih ediliyor. Size tavsiyem biraz daha biriktip dah güncel bir kart almanız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…