Phayzern
Femtopat
100 daha ekle ikinci el RX470 bak.1000 lira.
Hocam yaza kadar idareten aldım bir de birkaç bilgisayarcı sahibindende ilk gun sorun olmaz sonraki gunlerin grantisini veremessin falan dediler.
100 daha ekle ikinci el RX470 bak.1000 lira.
Hocam yaza kadar idareten aldım bir de birkaç bilgisayarcı sahibindende ilk gun sorun olmaz sonraki gunlerin grantisini veremessin falan dediler.
1000 lira.
Hocam bende biliyorumn2.el almasini ama ilk gun calisir sonraki gunler coker felan dediler1k ya 2. el taş gibi GTX1050 alınır dı. Turbox ürünlerinin ne kadar gideceği belli değil diye düşünüyorum. Üstelik kaç yıllık çip nasıl 0 olsun?
Hocam bende biliyorumn2.el almasini ama ilk gun calisir sonraki gunler coker falan dediler
Hocam bana tavsiyeniz nedir bu ürün bugün geldi kutuyu açtım. Oynuayacağım max oyun the forest olur onun gerisinde cs pubgmobile,valorant oynuyorum bu oyunlarda beni tatmin etsen yeter yaza doğru tekrar ekran kartı almayı düsünüyorumAlakası yok. Doğru testler yapılıp alıdnığı zaman sorun olmaz. 5 ay GTX1050 (2. el) kullandım 2 aydan fazla süredir ise 2. el RX570 kullanıyorum gram sorun yok.
Satmaya çalışın o kartı diyeceğim de kim alır ki?Hocam bana tavsiyeniz nedir bu ürün bugün geldi kutuyu açtım. Oynuayacağım max oyun the forest olur onun gerisinde cs pubgmobile,valorant oynuyorum bu oyunlarda beni tatmin etsen yeter yaza doğru tekrar ekran kartı almayı düsünüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.