Hocam forumda açılan konulara bakın derim. Onu geçtim eğer iyi bir marka olasydı sizi onca uyaran ve çok daha iyi alternatifler sunan insanlar olur muydu? Sanmıyorum fakat yine de siz bilirsiniz.
AMD'de G eki olan işlemciler APU oluyor, işlemcinin içinde dahili bir ekran kartı bulunuyor, bu sayede harici bir ekran kartına gerek kalmadan işlemci üzerinden görüntü alınabiliyor,. Vega 8 oyun performansı iyi olan bir dahili ekran kartı. Daha üst seviye bir APU için ikinci el veya bütçe artışı gerek.
Hocam forumda açılan konulara bakın derim. Onu geçtim eğer iyi bir marka olasydı sizi onca uyaran ve çok daha iyi alternatifler sunan insanlar olur muydu? Sanmıyorum fakay yine de siz bilirsiniz.
AMD'de G eki olan işlemciler APU oluyor, işlemcinin içinde dahili bir ekran kartı bulunuyor, bu sayede harici bir ekran kartına gerek kalmadan işlemci üzerinden görüntü alınabiliyor,. Vega 8 oyun performansı iyi olan bir işlemci. Daha üst seviye bir APU için ikinci el veya bütçe artışı gerek.
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhaba 2. ele bulaşmadan Teknosa'dan böyle bir PC almayı düşünüyorum. Beni 2 yıl kadar idare edecek bir şey, sonra bu sisteme yükseltme yapabilirim. Özellikle işlemci zayıf geldi bana aşırı beklentim yok. Valorant düşük-orta ayarlarda oynatsın oynamak istediğim geneli simulasyon tarzı oyunları oynatsın yeter. Sizce almak mantıklı mı bu bilgisayarı, aynı fiyata kendim toplayabilir miyim?