Turbox sistem almak mantıklı mı?

Hocam atom bilişimin Şikayetvar sayfasında pek kötü yorum yok ama.

Hocam forumda açılan konulara bakın derim. Onu geçtim eğer iyi bir marka olasydı sizi onca uyaran ve çok daha iyi alternatifler sunan insanlar olur muydu? Sanmıyorum fakat yine de siz bilirsiniz.

hocam bu iyi ama işlemcinin bi tık üstünü eklesek apu nun olayını çözemedşim ben her işlemci oluyormu?
AMD'de G eki olan işlemciler APU oluyor, işlemcinin içinde dahili bir ekran kartı bulunuyor, bu sayede harici bir ekran kartına gerek kalmadan işlemci üzerinden görüntü alınabiliyor,. Vega 8 oyun performansı iyi olan bir dahili ekran kartı. Daha üst seviye bir APU için ikinci el veya bütçe artışı gerek.

Hocam forumda açılan konulara bakın derim. Onu geçtim eğer iyi bir marka olasydı sizi onca uyaran ve çok daha iyi alternatifler sunan insanlar olur muydu? Sanmıyorum fakay yine de siz bilirsiniz.
vazgeçtim zaten hocam doğru diyorsunuz

yani bu arkadaş benim işimi görürmü?

Evet görür, bunda da G ibaresi bulunuyor.

Hocalarım konudan bağımsız artık parça arayışına geldim @egeoz316 hocamın önerdiği anakart

ASUS Prime A520M-A II ile AMD Ryzen 5 3400G uyumlu mudur ASUS'un sitesinde bu işlemci yazmıyor ama bu işlemcinin bir üstü bir altı var.

Muhtemelen işlemcilier seninle yaşıt olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…