Turbox sistem almak mantıklı mı?

hocam bu iyi ama işlemcinin bi tık üstünü eklesek apu nun olayını çözemedşim ben her işlemci oluyormu?
AMD'de G eki olan işlemciler APU oluyor, işlemcinin içinde dahili bir ekran kartı bulunuyor, bu sayede harici bir ekran kartına gerek kalmadan işlemci üzerinden görüntü alınabiliyor,. Vega 8 oyun performansı iyi olan bir dahili ekran kartı. Daha üst seviye bir APU için ikinci el veya bütçe artışı gerek.

Hocam forumda açılan konulara bakın derim. Onu geçtim eğer iyi bir marka olasydı sizi onca uyaran ve çok daha iyi alternatifler sunan insanlar olur muydu? Sanmıyorum fakay yine de siz bilirsiniz.
vazgeçtim zaten hocam doğru diyorsunuz :D

AMD'de G eki olan işlemciler APU oluyor, işlemcinin içinde dahili bir ekran kartı bulunuyor, bu sayede harici bir ekran kartına gerek kalmadan işlemci üzerinden görüntü alınabiliyor,. Vega 8 oyun performansı iyi olan bir işlemci. Daha üst seviye bir APU için ikinci el veya bütçe artışı gerek.
yani bu arkadaş benim işimi görürmü?

vazgeçtim zaten hocam doğru diyorsunuz :D

yani bu arkadaş benim işimi görürmü?

Evet görür, bunda da G ibaresi bulunuyor.

Hocalarım konudan bağımsız artık parça arayışına geldim @egeoz316 hocamın önerdiği anakart

ASUS Prime A520M-A II ile AMD Ryzen 5 3400G uyumlu mudur ASUS'un sitesinde bu işlemci yazmıyor ama bu işlemcinin bir üstü bir altı var.

Merhaba 2. ele bulaşmadan Teknosa'dan böyle bir PC almayı düşünüyorum. Beni 2 yıl kadar idare edecek bir şey, sonra bu sisteme yükseltme yapabilirim. Özellikle işlemci zayıf geldi bana aşırı beklentim yok. Valorant düşük-orta ayarlarda oynatsın oynamak istediğim geneli simulasyon tarzı oyunları oynatsın yeter. Sizce almak mantıklı mı bu bilgisayarı, aynı fiyata kendim toplayabilir miyim?

Link->Turbox Tx1950 Core i5 3470 8 GB RAM 128 GB SSD 500 GB HDD 4 GB R7 240 Ekran Kartı FreeDOS Masaüstü Oyun Bilgisayarı Fiyatı ve Özellikleri

Bu da mantıklı geldi->Turbox Tx826 Intel Core i7 860 16 GB RAM 256 GB SSD 4 GB Ekran Kartı Masaüstü Oyun Bilgisayarı Fiyatı ve Özellikleri

Muhtemelen işlemcilier seninle yaşıt olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı