Turbox tarzı eski PC'lere niye aldanan çok insan var?

Hayır R7 240 ı kullanan kişiden daha iyi mi biliyorsunuz kendim oynadım kasmadan oynatıyor inanmazsanız ölmeyeceğiz arkadaşıyım.

Ekran görüntüsü atar sonra.

Hayır R7 240'ı kullanan kişiden daha iyi mi biliyorsunuz kendim oynadım kasmadan oynatıyor inanmazsanız ölmeyeceğiz arkadaşıyım.

Ekran görüntüsü atar sonra.

Hayır kullananlar ve bu konuda bilgisi olanlar konuşuyor. R7 240 kötü kartı değil(en azından ikinci elde 400-600 arası olanlar) fakat bu paralar verilecek kart değil kendisi bu paranın yarısına 2. elden R3 2200G sistem dizilir aynı şekilde kalan paraya konudaki diğer parçalardan(monitör, klavye vs.) Daha iyi parçalar alınır.

Abi ben buna yeni ekran kartı taktım her şeyi açar artık.

Rahat falan "fall güya" açmıyordur. Sen bir RDR2 dene bence.
Bilmediğiniz şeyle ilgili mesaj yazmayın insanlar yanlış bilgilenecek

Zaten R7 240 ı savunan yok Fall guys ı açabildiğini söyledim fall guys oynamamış kullansa bile.

Abi ben buna yeni ekran kartı taktım her şeyi açar artık.

Rahat falan "fall güya" açmıyordur. Sen bir RDR2 dene bence.

Fall Guys giriş seviyesi bir oyun sen RDR2 diyorsun hala R7 240 sahibiyim ve kartımdan çok memnunum kullanmadığın kart hakkında test bile izlemeden yorum yapma ben giriş seviyesi oyunlar oynuyorum ve memnunum.720p High grafiklerde 40Fps oynuyorum şu an mönitörüm bozuk gösteremem kartım 65 derece R7 240 alınmaz şuan çöp bir kart ama giriş seviyesinde hala benim için küçük bir yeri var ben memnunum.

Bir mesajımda soru işareti yok diye 1 saat ban şimdi o yüzden yazıyorum.

turboxdan nefret ediyom ztn normalde kullanıcının bilgisizliği derim ama trendyol soru cevap kısmına gidiyorum kullanıcı işlemcisi ne yazmış fp i7 1.nesil işlemcimiz var diyor kazık demekte kimse haksız değil.

Işıklı mışıklı Gaming kasa hemen almalıyız (!)

Evet turboX izoly ve dragos a güvenmeyin güvendirtmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…