Turbox tarzı eski PC'lere niye aldanan çok insan var?

Evet.

Dosya Ekleri

• IMG_20220904_173257.jpg
    IMG_20220904_173257.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20220904_173228.jpg
    IMG_20220904_173228.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 33

"Bu bilgisayar için en az 300 meGA-pixel USB internet lazım" 🥸 benim bilgisayarımda bulunan GT 740'dan 8.87kat daha hızlı RX 6600 ve i5 3470'den yaklaşık %70 daha hızlı i3 10105F işlemcili bilgisayarımda 150 mgps TP-Link alıcı kullanıyorum. İnternetim 50-100 mgps arasında geziyor. Ve alıcı tam gücünü kullanmıyor. Ve eminim ki öyle bir bilgisayar alan ve öyle bir yorum yapan biri "yav 100 meGA-pixel internete ne gerek var 16 yeter." deyip evinde 16Mgps'lik internet kullanıyordur.

Beyler ben de pc den çok anlamıyorumda açıklayabilir misiniz neresinin kötü olduğunu işlemci 1.nesil tamam o kötü de başka neresi kötü pek anlamıyorum

Ucuz fiyat, RGB ve oyun bilgisayarı yazısını görüyorlar. Ayrıca ürün kapağındaki PUBG ve Fortnite tarzı oyunların içeriklerini de görünce maalesef kanıyorlar.

Çünkü bilgisayardan hiçbir şey anlamıyorlar. RGB'yi görünce, i7 (ama 1. nesil) görünce “bu sistem çok iyi” deyip alıyorlar.

Ben de PC'den çok anlamıyorumda açıklayabilir misiniz neresinin kötü olduğunu işlemci 1.nesil tamam o kötü de başka neresi kötü pek anlamıyorum.

İşlemci kötü ve 2. el, PSU kötü kasa kötü SSD HDD kötü, yani kısaca iyi bir şey yok o markada. Gönderdikleri ekimpanlar da kalitesiz hurda gibi bir şeydir.

Çünkü cahiller, mesela daha demin TikTok'ta gezerken bir bilgisayar videosuna denk geldim bir kişi yorumlarda RX550 çok güçlü bir kart diye yorum yapmış. İşte bunun gibiler alıyor bu sistemleri 😃

Hocam TikTok'ta uzeyir_ile_pc hesabına bakar mısınız? Videoları karşıma çıkınca sinir krizi geçiriyorum çok uzun izlememenizi öneriyorum 😃

PSU nasıl olursa iyi olur?

Markası, kaç watt verebildiği vb. gibi şeyler belirler. Örnek Corsair2'in PSU'ları genellikle iyi olurken Dragos çöptür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı