Aynen öyleÇünkü cahiller, mesela daha demin TikTok'ta gezerken bir bilgisayar videosuna denk geldim bir kişi yorumlarda RX550 çok güçlü bir kart diye yorum yapmış. İşte bunun gibiler alıyor bu sistemleri
Aynen öyleÇünkü cahiller, mesela daha demin TikTok'ta gezerken bir bilgisayar videosuna denk geldim bir kişi yorumlarda RX550 çok güçlü bir kart diye yorum yapmış. İşte bunun gibiler alıyor bu sistemleri
Tam doğru düzgün derken oyun bilgisayarını gördüm
Ben de PC'den çok anlamıyorumda açıklayabilir misiniz neresinin kötü olduğunu işlemci 1.nesil tamam o kötü de başka neresi kötü pek anlamıyorum.
PSU nasıl olursa iyi olur ?İşlemci kötü ve 2. el, PSU kötü kasa kötü SSD HDD kötü, yani kısaca iyi bir şey yok o markada. Gönderdikleri ekimpanlar da kalitesiz hurda gibi bir şeydir.
Çünkü cahiller, mesela daha demin TikTok'ta gezerken bir bilgisayar videosuna denk geldim bir kişi yorumlarda RX550 çok güçlü bir kart diye yorum yapmış. İşte bunun gibiler alıyor bu sistemleri![]()
PSU nasıl olursa iyi olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.