Çünkü:
Windows yanıt vermiyor program kapatılsın mı?Işıklı mışıklı Gaming kasa hemen almalıyız (!)
Bir aile turboX'un kötü olduğunu biliyor.Bildiğin kıyamet alametiYalan yok ben bir aralar ucuz PC bakıyordum ve o zamanlar 13 yaşındayım tabii benim de PC'ler hakkında hiçbir bilgim yok. Baba bak i7 var bu bilgisayarda demiştim. Bilgissyar Turbox'tu. Babam dedi ki onlar öyle işlemiyor diye. Cidden şu an şaşırıyorum babam nasıl biliyordu bunların kazık olduğunu. Sonradan zaten vazgeçmiştik bilgisayardan.
Fiyat performans canavarı, i5 dedikten sonra IP kopuyor. i7, i5'i bu kadar şişirirlerse olacağı da bu. Çoluk çocuk harçlıklarını, babasının zorlukla kazandığı paraları bunlara yediriyor işte.
Dur yeni buldum daha iyi i7 1. nesil işlemci var 3000 liraaaaa (!)Fyraus ne diyon ışıkları var işte çok havalı bütün oyunları onatıyo hepside fp (!)
Fiyat performans canavarı, i5 dedikten sonra ip kopuyor. i7, i5'i bu kadar şişirirlerse olacağı da bu. Çoluk çocuk harçlıklarını, babasının zorlukla kazandığı paraları bunlara yediriyor işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.