Turbox tarzı eski PC'lere niye aldanan çok insan var?

Çünkü:

1662297985894.png

Yalan yok ben bir aralar ucuz PC bakıyordum ve o zamanlar 13 yaşındayım tabii benim de PC'ler hakkında hiçbir bilgim yok. Baba bak i7 var bu bilgisayarda demiştim. Bilgissyar Turbox'tu. Babam dedi ki onlar öyle işlemiyor diye. Cidden şu an şaşırıyorum babam nasıl biliyordu bunların kazık olduğunu. Sonradan zaten vazgeçmiştik bilgisayardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyat performans canavarı, i5 dedikten sonra ip kopuyor. i7, i5'i bu kadar şişirirlerse olacağı da bu. Çoluk çocuk harçlıklarını, babasının zorlukla kazandığı paraları bunlara yediriyor işte.

Yalan yok ben bir aralar ucuz PC bakıyordum ve o zamanlar 13 yaşındayım tabii benim de PC'ler hakkında hiçbir bilgim yok. Baba bak i7 var bu bilgisayarda demiştim. Bilgissyar Turbox'tu. Babam dedi ki onlar öyle işlemiyor diye. Cidden şu an şaşırıyorum babam nasıl biliyordu bunların kazık olduğunu. Sonradan zaten vazgeçmiştik bilgisayardan.
Bir aile turboX'un kötü olduğunu biliyor.Bildiğin kıyamet alameti

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fiyat performans canavarı, i5 dedikten sonra IP kopuyor. i7, i5'i bu kadar şişirirlerse olacağı da bu. Çoluk çocuk harçlıklarını, babasının zorlukla kazandığı paraları bunlara yediriyor işte.

Hocam siz yanlış anlamışsınız. O fiyat performans canavarı EBA açısında fp canavarı(!)

Fyraus ne diyon ışıkları var işte çok havalı bütün oyunları onatıyo hepside fp (!)
Dur yeni buldum daha iyi i7 1. nesil işlemci var 3000 liraaaaa (!)

turboX almaktansa 3000G işlemcili pc alırım daha iyi

Fiyat performans canavarı, i5 dedikten sonra ip kopuyor. i7, i5'i bu kadar şişirirlerse olacağı da bu. Çoluk çocuk harçlıklarını, babasının zorlukla kazandığı paraları bunlara yediriyor işte.

Bu kanal turboX çok iyi diyor herhalde ama gerçekler ortada

Son düzenleme:
Çünkü cahiller, mesela daha demin TikTok'ta gezerken bir bilgisayar videosuna denk geldim bir kişi yorumlarda RX550 çok güçlü bir kart diye yorum yapmış. İşte bunun gibiler alıyor bu sistemleri 😃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı