Turbox Trendyol hazır sistem alınır mı?

İyi değil parçalar Trendyol'dan alınan pc ne kadar iyi olabilir zaten orasıda ayrı almasına gerek yok bir PC almak istiyorsa bütçesiyle beraber yazabilir yardımcı oluruz.
Halen çoğu oyunu oynatabiliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bu kombinasyon işlemcide darboğaz yapıyordu. Başka bir problemi yok.
1 arkadaş bütçem 5K dememiş, 5K ya adamakıllı bir sistem alamayacağını zaten biliyor diye düşünüyorum herkes ben yine de önermem önermeyeceğim böyle sistemleri.
İşlemciyi ekran kartını Turbox mu üretiyor? 5 bin TL için uygun, iyi bir sistem.

5K bütçede alınır mı? Nerede yazıyor benmi göremiyorum, tek info arkadaşının kullanmış olduğu PC'yi 5K ya satması artı olarak ben ne diyorum sen ne diyorsun kardeşim toplanmaz diye söyledim diye hatırlıyorum yukarıda cevabını verdiğim şeyi ısıtıp önüme yine koyuyorsun.

5K bütçede alınır mı? Nerede yazıyor benmi göremiyorum, tek info arkadaşının kullanmış olduğu PC'yi 5K ya satması artı olarak ben ne diyorum sen ne diyorsun kardeşim toplanmaz diye söyledim diye hatırlıyorum yukarıda cevabını verdiğim şeyi ısıtıp önüme yine koyuyorsun.

Dostum, konuyu okuyup mu yazıyorsun sen?

1740593236179.png

Ne yazıyor burada? Hala yazmıyor diyorsun.
Evet sen göremiyorsun, konunun açıklamasını okursan gözüküyor her şey.
Kendisi de satmıyor, alıyor.

Ederi 3.5-4 bin TL. Fazlası verilmez.
Kartsız 3470 bulur anca o fiyata, monitörü nereden bulursa artık.

:D dalgamı geçiyorsun kardeşim farkındayım dediklerinin. Arkadaşının adama bir şey satmaya çalıştığı gelip buraya sorması normal değil mi artı olarak bekliyorum bütçem 5K dediği yeri adamın.

Adamın 30K bütçesi olsa 5Klık PC aramaz herhalde? 5K veya az üstüdür bütçesi.

Kaç para olduğu ne kadar önemli? Markanın kalitesizliğinden ve monitörün dandikliğinden bahsetmeye bile gerek yok şu bilgisayarın tek vasfı Chrome açmak ve Valorant oynatmak. Aldıktan 3 ay sonra tatmin etmeyecek son kapı ise sahibinden ilan açmak olacak. Sorsun arkadaşına niye satıyormuş diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı