Turbox ve Izoly sistemler kaç yıl dayanır?

2012 yılının işlemcisini ve 1030 ayarındaki kartı üst düzey oyun performanslı bilgisayar adı altında sattıkları için önerilmiyor.
Hepsiburada ve Trendyol'da satılanlar mı? Oralardan masaüstü PC alınması bile önerilmiyor zaten. :D

Benim tek eksiğim 1155 soket anakarttı eldeki parçalar değerlensin diye ve 0 diye Turbox anakart almıştım vallahi paraya yazık.
RX 550 ve i5 3470 Kombinleyip canavar sistem diye satıyorlar.

Çok karşılaştım bunu en çok Zeiron ve Turbox yapıyor Izoly genelde öyle yapmıyor kasanın içine yeni nesil parçalar koyuyor ve RGB yapıyor öyle satıyor ama normalde aldığımızda eski sistem olarak geliyor YouTube'da birçok yerde gördüm öyle yeni parçalar koymuşlar resimde ama normalde eski bir sistem

Hepsiburada ve Trendyol'da satılanlar mı? Oralardan masaüstü PC alınması bile önerilmiyor zaten. :D

Çok karşılaştım bunu en çok Zeiron ve Turbox yapıyor Izoly genelde öyle yapmıyor kasanın içine yeni nesil parçalar koyuyor ve RGB yapıyor öyle satıyor ama normalde aldığımızda eski sistem olarak geliyor YouTube'da birçok yerde gördüm öyle yeni parçalar koymuşlar resimde ama normalde eski bir sistem.

Hepsi birbirinin laciverti, zaten diyorum ya i5 3470 RX 550 GT 730 durmadan satıyorlar oyuncu bilgisayarı adı altında bu sistemi.

Çok karşılaştım bunu en çok Zeiron ve Turbox yapıyor Izoly genelde öyle yapmıyor kasanın içine yeni nesil parçalar koyuyor ve RGB yapıyor öyle satıyor ama normalde aldığımızda eski sistem olarak geliyor YouTube'da birçok yerde gördüm öyle yeni parçalar koymuşlar resimde ama normalde eski bir sistem

Örnek

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-16_191335675.png
    resim_2024-01-16_191335675.png
    98,7 KB · Görüntüleme: 30
Yoo. İçindeki PSU, GPU, CPU, kasa ve soğutma çöp olduğu için patlayadabilir, yanadabilir. 100 dereceye çıkıyordu CPU. O senin tarihi eser dediklerin en azından doğru düzgün markaların marka bilgisayarları. Bunlar AliExpress'ten 200 tane hangi koşullarda kullanıldığı bilinmeyen işlemci getirtiyorlar. Çöp RAM'ler, çöp soğutucular falan. Asıl PSU patlayabilir çünkü patlamaması için pek bir engel yok önünde.

Bu bilgisayarlar zaten oyuncu bilgisayarı değil ben de onları oyuncu bilgisayarı olarak değerlendirmiyorum. Kalitesizler evet ama günlük kullanımla patlayacak bir PC yani var mıdır?

Bu bilgisayarlar zaten oyuncu bilgisayarı değil ben de onları oyuncu bilgisayarı olarak değerlendirmiyorum. Kalitesizler evet ama günlük kullanımla patlayacak bir PC yani var mıdır?
İstediğin işte kullan, fark etmiyor. Ben de müzik falan dinliyordum zaten. Oyun mu açıyor ki oynayalım?

Hocam bende 2 tane egzoz fanı dönmüyor ve PSU fanı ses çıkarıyor 1-5 dk arayla onun dışında bir sorunu yok ama fiyatınıda hak etmiyor Turbox hele hiç hak etmiyor ona vereceğim parayı giderim dağıtırım fakirlere

1 tanesi dönmüyor sadece diğerini elimlen elleyince dönmeye başladı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı