Turcell Superonline 100Mbps internet 1 Gbps oldu

Superonline ara sıra böyle şeyler yapar. Muhtemelen altyapıda yapılan değişiklikleri test etmek için bu tür hız artışları sağlıyorlar. İnternet üzerinde araştırma yaparsan, benzer durumu yaşayan birçok kişi olduğunu görebilirsin. Birkaç ay sonra her şey muhtemelen eski haline döner.
 
Son düzenleme:
Mesaj gönderdiler bazı kullanıcılara bende 100 kullanıyorum normalde 1 aylık 1000 yaptılar.
 
Benzer bir durum bende de var Superonline 25'lik paket var ama 50 60 aradı değerler veriyor oyun indirirken etkisi oluyor.
 
Benim de tahminim arkadaşların dediği gibi yüksek hızda verdikleri altyapı bölgenin yeterli bandwith'ini karşılıyor mu yoksa karşılamıyor mu diye test ediyorlardır. Eski haline dönene kadar tadını çıkar. 1 aya eski haline dönmezse istersen müşteri hizmetlerini arayabilirsin ya da sesini çıkarmayıp bu şekilde kullanmaya devam edebilirsin. Şans işte, biz isteriz 1gbit adamların altyapısı 100mbit destekler, millet 100mbit ister onlara 1 gbit verirler :)
 
Normal, Turkcell'de 100mbps alırsanız size EN AZ 100mbps verir, eğer internette yoğunluk yoksa 1gbps de verir 10gbps'de verir.

Öyle bir saçmalık olamaz. Sözleşme detaylarında 100Mbps olarak gözüküyor zaten.
Hocam turkcell size EN AZ 100MBPS veriyor, maksimum sınırı yok.

Ben de daha yeni turkcelle geçtim çok kisiyle gorustum bir suru akrabam ve arkadaslarim var turkcell kullanan hepsinde de ayni durum var. Turkcell diğerleri gibi maksimum değil minimum veriyor, 100mbps üstünde olması aşşırı normal ve olması gereken bir şey ama 100mbps'nin altına düşmemesi gerek düşerse müşteri temsilcisini arayın internetinizi resetlerler düzelir (Turkcell de 2 ayda 1 resetleme gerekiyor çoğunlukla)
 
Turkcell sunucusuna yaptığınız testlerin hiçbirisi pratikte kullanılabilir hıza dönüşmez. Turkcell hep kendi test sunucularında fazladan hız veriyor.
 
Muhtemelen tahhütünün son ayındasın. Superonline tahütü son ayına giren müşterilerin internet hızını haber vermeden arttırıyor. Memnun kalsınlar yenilesinler diye 100mbps altı olan müşteriler 100mbps oluyor 100 üstü müşteriler ise 1000mbps oluyor 1 aylığına. Bu bilgiyi Nerden bildiğimi sormayın :) 100%100 doğru bilgi inanmayan dener :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı