Turcell Wi-Fi modem 6 diğer odalarda iyi çekmiyor

Duvarlar kalın ise yüzde 20 ile 30 arası kesinti olabiliyor. Wi-Fi olması yüzünden de tam çekmiyor olabilir. Ethernet tesisatı çekmeniz daha yüksek hızlar almanıza yardımcı olacaktır.
 
Bende de durum aynı gelen ekipler her yerden çeker Wi-Fi 6 dediler hız testi yaptım gitmeden ama çekim olayı aklıma gelmedi onlar gidince 1 oda yana geçtim resmen tek diş çekiyor.
 
Benim her yerden çekiyor ama hız düşüyor 500mbps pakette bir oda ötede wi-fi 5 ile 250-300 Mbps alıyorum bir oda daha uzaklaşınca 100 Mbps ve altına düşüyor ama sıkıntı çekmiyorum genel kullanımı pek etkileniyor benim.
 
Benim her yerden çekiyor ama hız düşüyor 500Mbps pakette bir oda ötede Wi-Fi 5 ile 250-300 Mbps alıyorum bir oda daha uzaklaşınca 100 Mbps ve altına düşüyor ama sıkıntı çekmiyorum genel kullanımı pek etkileniyor benim.

Her yerden kastınız nedir mesela 2 oda uzağa gidince kaç diş çekiyor?
 
Ful çekiyor ama 2.4 GHz'ye geçiyor hız 50'lere düşüyor.

Bende mi sıkıntı var anlamadım ki 1 oda değişince neredeyse bağlantı gidecek aradım müşteri hizmetlerini biz buradan birkaç değişiklik yaptık tekrar deneyin dediler sonuç yine aynı sırf Wi-Fi çekmiyor diye Kablonet'ten geçtim daha da kötü çıktı.
 

Geri
Yukarı