Turdigital.com güvenilir mi?

Valla şöyle söyleyeyim bir de:

Sırf kıçkırık bir POS hizmeti verdiler diye gelen her siparişin paketlemesinden içeriğine, kargosundan teslimine fotoğraflı kanıtına kadar isteyen. Yoğun haftalarda bıkmadan 70 sipariş için de arayıp kendi kendime alışveriş yapmamı üstü kapalı engellemek adı altında hayattan soğutan. Bunlar yetmezmiş gibi adreste bulunamadı iadesinin bile kanıtını isteyen şeye banka denir.
Dostum haklısın ama ben bir tüketici olarak kendimi düşünürüm önce şirketi düşüneceğime ''benim bu bilgileri vermek işime geliyor mu?'' diye sorduğumda maalesef gelmiyor.
Anlamadım ben de... İade talebi bırakmayacağım eğer bırakırsam sonuç daha kötü olabilir bu tür siteler iadeyi 3-4 ayda bile yapmıyorlar dediklerini yapmaktan başka çarem yok gibi gözüküyor.
Bankanı arayıp iptal ettirebilirsin muhtemelen

Dostum haklısın ama ben bir tüketici olarak kendimi düşünürüm önce şirketi düşüneceğime ''benim bu bilgileri vermek işime geliyor mu?'' diye sorduğumda maalesef gelmiyor
Doğrusu benim de işime gelmiyor. O yüzden en sonunda başlarım işinize diyip bir daha kullanmadım.

Paparayla alakası yoktur diye düşünüyorum.
Şöyle derler:
Bilginiz dahilinde olmuş işlem, bize ne?
Eğer kartım çalınmıştı falan derseniz de:
Çaldırmasaydın, bize ne?

Yok iade talep etmek yerine bankana(paparaya) dersenki bu ödemeyi iptal etmek istiyorum. Sebeplerim şunlar şunlar iptal edeceklerdir muhtemelen siteyle uğraşmana gerek kalmadan
Zamanında denemiştim, yapmıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı