fxtih
Hectopat
Saat 12 oldu hocam ne cevap ver ne kod.Ben ümitliyim verirler umarım yarın cevap.
Saat 12 oldu hocam ne cevap ver ne kod.Ben ümitliyim verirler umarım yarın cevap.
Saat 12 oldu hocam ne cevap ver ne kod.
Musteri hizmetlerini aradigimda ulasilamiyor diyor.Bunlar ile iletişime geçmeyi denedin mi.?
- Müşteri Hizmetleri: +905327365987
- Whatsapp Destek: +905327365987
www.turdigital.com
![]()
Para tahsil edildi ancak dijital kod gelmedi
Para tahsil edildi ancak dijital kod gelmedi 1. Turdigital Siparişlerim sayfasına baktınız mı? Satın aldığınız tüm ürünler, hesabınıza giriş yaptığınızda Siparişlerim‘de mevcuttur. 2. Satın alma işleminiz bir ön sipariş mi? Lütfen bir ön sipariş kopyası satın alıp almadığınızı kontrol edin. Ürün...www.turdigital.com
Şu makaleyede bir göz gezdirdin mi?
Keşke.. şikayet edebileceğim bir yer var mı?![]()
Turdigital - Şikayetvar
Turdigital şikayet, iletişim, Turdigital yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Turdigital için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yor...www.sikayetvar.com
Keşke baksaydınız almadan önce geçmiş olsun.
Bu tür şikayet sitesine yazabilirsin bazı mağdurlara cevap vermiş Turdigital sanada verebilir mahkeme olayları vb girersen pahalıya patlar 190 lira için deymez.Keşke.. şikayet edebileceğim bir yer var mı?
Hocam bu sitenin farklı bir versiyonu varmıştı oraya yazdım ve 10 dakika da baktılar sanırım yakın tarihte verirler.Bu tür şikayet sitesine yazabilirsin bazı mağdurlara cevap vermiş Turdigital sanada verebilir mahkeme olayları vb girersen pahalıya patlar 190 lira için deymez.
Çok sevindim hocam bende sizin için Whatsapp destek hattına yazdım sabah acaba size mi vermiyorlar cevap diye.Hocam bu sitenin farklı bir versiyonu varmıştı oraya yazdım ve 10 dakika da baktılar sanırım yakın tarihte verirler.
Eki Görüntüle 1868684
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.