Turk Telekom modem iadesi

Mert Arabacı

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Finans
Bugun itibariyle Millenicom da 84.90 TL'ye 100 MBps fibernet'e basvuru yaptim. Su an halihazirda TurkTelekomda 24Mbps fibernetim var. Bu sekilde cayma bedelini odeyecegim ve Millenicoma gecis yapacagim.

Fakat bazi sorunlar var;

Turktelekom modemi iade etmezsem 350 lira gibi rakam cikariyor modemi iade edersen 150 gibi rakam cikariyor.

Millenicom bana dedimi modemi iade etmeyin biz zaten size ayni modemi vericez bosuna git gel yapmayin dedi. Bende kabul ettim ama modemi iade etmezsem 350 rakami TurkTelekoma oducem ve ekstra her ay Millenicom 9 TL modem ucreti ödeyecegim. Turktelekom'a bu modemi hattimin iptalinden once teslim etmem gerekiyormus yoksa telekom direk faturalandirir dedi müşteri hizmetleri.

Simdi sizce ne yapayim? Millenicom kullanlar yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom Türk Telekom altyapısından fiber hizmeti taahhütlü değil. Ama Superonline altyapısından fiberi Millenicom üzerinden alırsanız taahhüt vermeniz gerekiyor. Modem konusuna gelecek olursak sizin yerinizde olsam TT'nin istediği gibi modemi iade ederdim. Sonrasında kurulumda size zaten modem getirecekler. FTTB mi yoksa FTTH mi bu arada aldığınız hizmet? GPON cihazı da var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı