Mahir Koçak
Megapat
Daha fazla
Türk Telekom'da verilen fiyatlara sakın aldanmayın internet hızınız söylendiği gibi olmuyor sorduğunuz zaman ise 'Altyapı yok' cevabını alıyorsunuz.Müşteri hizmetleri bilgisiz insanlarla dolu.Bir keresinde oyun oynarken ping gerçekten çok sıkıntı yaratıyordu düzeltmeleri için müşteri hizmetlerini aradım ve 'Oyunun görüntü kalitesini düşürün' cevabını aldıktan sonra direk kapattım görüşmeyi. Geçen gün de kota dolduğu için internetimi yavaşlatmışlar fakat gerçekten 4 gün sinir krizi geçirdim normalde kota dolunca indirme hızı saniyede 300kb olurken saniyede 7kb ile indiriyordum düzeltmeleri için aradım bu sefer 40kb'a çıktı tabii bunu kontrol etmeden önce sordum bu tekrarlanırsa ne yapacağız diye aldığım cevap ise 'Paketinizi yükseltin' oldu zaten fibernet parasına rezil bir internet kullandığım yetmiyormuş gibi bir de sözleşmeyi uzatacağım üzerine biraz daha para vereceğim oldu canım. Daha yazacak bir sürü şey var fakat bunlar yeterlidir diye düşünüyorum Superonline müşteri hizmetleri hakkında bir fikrim yok fakat arkadaşım Superonline kullanıyor ve 2 yıldır şu ana kadar hiç arıza kaydı alınacak kadar büyük bir sorunu olduğunu hatırlamıyorum.