Turkcell, 2023 Yılında da Büyümesini Sürdürdü

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.959
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
turkcell 2023 büyüme

Attığı kararlı adımlarla güçlü ve istikrarlı büyümesini sürdüren Turkcell, 2023 yılı finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. 2023 yılında enflasyon muhasebesine göre düzenlenmiş sonuçlarına göre Turkcell Grubu’nun toplam gelirleri yıllık bazda %14,6 büyüyerek 107,1 milyar TL, FAVÖK %19,9 oranında artarak 43,9 milyar TL’ye ulaştı. Net kâr, geçen yılın aynı dönemine göre %82,5 artışla 12,6 milyar TL […]

Devamı: Turkcell, 2023 Yılında da Büyümesini Sürdürdü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Turkcell neden bu kadar pahalı anlamıyorum hem yerli diye öve öve bitiremiyorlar hem de kazık.

Hristiyan Vodafone daha ucuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama Vodafone'nin hali ortada. Her ne kadar kazık olsa da diğer iki operatörden daha kaliteli.

10 yılı aşkın süredir vodafonenum. Ev internetim Vodafone hiçbir sıkıntı çekmedim şehirde yaşıyorum. Turkcell'e milli olmak için geçmek istiyorum ama kazık.

Aynısı Torku'da da var yerli en pahalı o.
 
10 yılı aşkın süredir vodafonenum. Ev internetim Vodafone hiçbir sıkıntı çekmedim şehirde yaşıyorum. Turkcell'e milli olmak için geçmek istiyorum ama kazık.

Aynısı torkuda da var yerli en pahalı o.

Senin gibiler olduğu müddetçe sana semer çok olur.

Şans işi biraz da bazı yerlerde kötü bazı yerlerde iyi oluyor hepsi.
 
Ali abi sana değil, haberi sunan Turkcell'e kahkahayı patlattım.

Türkiye'nin en pahalı telefon operatörü merkez bir yerde çekmiyor ve tonla paket kaybına yol açıyor. Aynen, 2023'de çok iyi yol kat ettiler. (!)
 
Şirketler kazançlarının peşinde arkadaşlar, basın daveti ve bülteni paylaşıyorlar arada, biz de Turkcell, Türk Telekom ya da Vodafone farkı gözetmeden bunlardan bazılarına haber değeri olduğu için yer veriyoruz. Hani her haber gidip Turkcell abonesi olun anlamı taşımıyor elbette :)
 
Eki Görüntüle 2147412
Attığı kararlı adımlarla güçlü ve istikrarlı büyümesini sürdüren Turkcell, 2023 yılı finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. 2023 yılında enflasyon muhasebesine göre düzenlenmiş sonuçlarına göre Turkcell Grubu'nun toplam gelirleri yıllık bazda %14, 6 büyüyerek 107,1 milyar TL, favök %19, 9 oranında artarak 43,9 milyar TL'ye ulaştı. Net kâr, geçen yılın aynı dönemine göre %82, 5 artışla 12,6 milyar TL […]

Devamı: Turkcell, 2023 Yılında da Büyümesini Sürdürdü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Şimdi TL olarak paylaşmışlar ama TL zaten değer kaybediyor buradan büyüyüp büyümediğini nasıl anlayacağız ki enflasyonla zaten daha fazla miktarda TL kazanmaları normal değil mi?
 

Geri
Yukarı