Turkcell 20Mb/s internet hız testinde 74Mb/s olarak görülüyor

faruk212

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 20 dk önce Turkcell'den 20 Mbps internet bağlattırdım evime. İlk bağlanınca aklıma ilk hız testi geldi sonuçlarında da download 74, upload ise 5 olarak görülüyor (tarifenin upload miktarını bilmiyorum.) Bu nasıl olabilir? İlk bağlatıldığı için midir diye soracağım ama eskiden başka bir yerde Turkcell 24Mbps bağlattığımda tarifenin söylediği gibi sonuçlar çıkmıştı.

Not: Steam üzerinde 8.7 civarı indirme yapıyor. Kablolu bağlantı kuruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba 20 dk önce Turkcell'den 20 Mbps internet bağlattırdım evime. İlk bağlanınca aklıma ilk hız testi geldi sonuçlarında da download 74, upload ise 5 olarak görülüyor (tarifenin upload miktarını bilmiyorum.) Bu nasıl olabilir? İlk bağlatıldığı için midir diye soracağım ama eskiden başka bir yerde Turkcell 24Mbps bağlattığımda tarifenin söylediği gibi sonuçlar çıkmıştı.

Tekrar kontrol eder misiniz?

Seçtiğiniz pakette ilk ay 100mbps hediye veriyorlar.
Ont ve modem ne verdiler?
İleri ki günler de memnunluğunuz hakkında yorum yapabilir misiniz? Yakın zamanda abonelik düşünüyorum da.

Seçtiğiniz pakette ilk ay 100Mbps hediye veriyorlar.
Ont ve modem ne verdiler?
İleri ki günler de memnunluğunuz hakkında yorum yapabilir misiniz? Yakın zamanda abonelik düşünüyorum da.

Zte ZXHN H267A - TURKCELL SUPERONLINE bu modemden verdiler hocam Ont dediğiniz şeyi anlamadım. Ama eskiden kullandığımda hiçbir sorun yaşamadım gayet memnundum. Sadece Türk Telekom ve Turkcell kullandığım için diğer markalara bir yorum yapamam. Ama Türk Telekom asla tavsiye etmem Turkcell daha iyi.

Zte ZXHN H267A - TURKCELL SUPERONLINE bu modemden verdiler hocam ont dediğiniz şeyi anlamadım. Ama eskiden kullandığımda hiçbir sorun yaşamadım gayet memnundum. Sadece Türk Telekom ve Turkcell kullandığım için diğer markalara bir yorum yapamam. Ama Türk Telekom asla tavsiye etmem Turkcell daha iyi.

Ont derken küçük kare cihazı kastetmiştim. Sadece tek cihaz varsa o zaman bina girişinde büyük Switch var o zaman.
Ping olarak da Superonline sanırsam daha iyi. Şu anda 100Mbps hızı modem yakının da Wi-Fi veya kabloyla alıyor musunuz? Hatta 100Mbps üzeri bile görüyor diyorlar da.

Ont derken küçük kare cihazı kastetmiştim. Sadece tek cihaz varsa o zaman bina girişinde büyük Switch var o zaman.
Ping olarak da Superonline sanırsam daha iyi. Şu anda 100Mbps hızı modem yakının da Wi-Fi veya kabloyla alıyor musunuz? Hatta 100Mbps üzeri bile görüyor diyorlar da.
Hocam aslında 74 mbps değilmiş 100 müş çünkü ben interneti bağlattırdığım anda Origin arka planda indirme yapıyormuş. Ping değerlerinde bir sıkıntı yaşamadım diyebilirm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı