İyi forumlar arkadaşlar, 4 aydır falan 4.5G data hattımdan internet kullanıyorum. Bana data hattımı alırken önerdikleri modem Huewei E5573s-320, satış görevlisi öyle bi övdüki, telefonundan daha iyi internet alırsın vs.. falan filan. Ben eve gittim, taktım ortalama 60MB Download, 40MB upload alıyorum ve pingim 80'lerde, telefonum ise ( iPhone 6s plus ) kullandıgımda 160MB Download, 70MB upload alabiliyorum ve ping 30'lara düşüyor,
Acaba bu bana verdikleri modemin ayarı falan mı var, yoksa bu satış görevlisi niye övdü ve bana ek cihaz sattı.
Birde bu pingi düşürmenin bir yolu var mıdır, günümüz oyunlarında 30-80 ping arası biraz fazla gibi, veya oyuna girdigimde niye 30-80 arası degilde ortalama 100 görüyorum pingimi.
Bir de CMD acıp kullandıgım modemin ag geçitine ping gönderdigimde 20ms, evde boş modeme ping gönderdigimde ise 1-2ms arası değişiyor ve cihaza kablolu baglıyım.
Acaba bu bana verdikleri modemin ayarı falan mı var, yoksa bu satış görevlisi niye övdü ve bana ek cihaz sattı.
Birde bu pingi düşürmenin bir yolu var mıdır, günümüz oyunlarında 30-80 ping arası biraz fazla gibi, veya oyuna girdigimde niye 30-80 arası degilde ortalama 100 görüyorum pingimi.
Bir de CMD acıp kullandıgım modemin ag geçitine ping gönderdigimde 20ms, evde boş modeme ping gönderdigimde ise 1-2ms arası değişiyor ve cihaza kablolu baglıyım.
Son düzenleyen: Moderatör: