Turkcell cayma hakkı var mı?

Mhk05

Decapat
Katılım
16 Kasım 2020
Mesajlar
412
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir Turkcell ev interneti aldım fakat çok üzgünüm hayallerim hiç böyle değildi. Hayalim şöyle idi 24 Mbps dowloand 5 Mbps upload istiyordum fakat Turkcell güzel bir kazık attı dün Turkcell'in ana binasına gittik ve internet sorduk bize dedikleri 10 Mbps download 5 Mbps upload. Fakat adamlar geldi interneti bağladı bir baktım download doğru ama upload 1. Tabii şaşırdık müşteri hizmetlerini aradık bize sözleşmede ki kurallar geçerli dediler ve kaldık keşke Kablonet bağlatsaydım diye çok pişmanım. Size sorum şu olacak bu atacağım paketin cayma hakkı var mı? Ben aradım fakat bulamadım.

Not: İçinde TV+ var diye böyle bir şey tercih ettik yoksa Turkcell de daha iyi TV+ sız tarifeler varmış.

 
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir Turkcell ev interneti aldım fakat çok üzgünüm hayallerim hiç böyle değildi. Hayalim şöyle idi 24 Mbps dowloand 5 Mbps upload istiyordum fakat Turkcell güzel bir kazık attı dün Turkcell'in ana binasına gittik ve internet sorduk bize dedikleri 10 Mbps download 5 Mbps upload. Fakat adamlar geldi interneti bağladı bir baktım download doğru ama upload 1. tabii şaşırdık müşteri hizmetlerini aradık bize sözleşmede ki kurallar geçerli dediler ve kaldık keşke Kablonet bağlatsaydım diye çok pişmanım. Size sorum şu olacak bu atacağım paketin cayma hakkı var mı? Ben aradım fakat bulamadım.

Not: İçinde TV+ var diye böyle bir şey tercih ettik yoksa Turkcell de daha iyi TV+ sız tarifeler varmış.


Turkcell alarak hata etmişsiniz adamı GeForce NOW fiyatlarında olduğu gibi böyle kazıklarlar ben şu an Türk Telekom fiber evde internet kullanıyorum 24 Mbps download 6 Mbps upload alıyorum ve 100 TL ödüyorum bence gayet iyi eğer Turkcell'den kurtulursanız öneririm bu interneti.
 
1619767161758.png

Sözleşmenizde yer alan bu konu hakkında hükümlere bakın. Size karşı cezai şart veya cayma bedeli varsa bile onlar da borçlarına aykırı davrandıkları için sözleşmeden dönmeniz mümkün olabilir. Arayıp konuşun. Sonuç alamazsanız Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun.
 
Her durumda cayma hakkın var ayrıca eğer taahhüt bir yıldan fazlaysa sebep bildirmeden veya cayma bedeli ödemeden cayma hakkın var. Aklında bulunsun.
 
Zaten bende cayma hakkı olduğunu düşündüm beni aydınlattığınız için teşekkürler bazı arkadaşlar size söylenenden farklı bir şey verilmiş demişler onu bende söyledim aradık konuştuk ve sözleşmede ne imzalandıysa o geçerlidir dediler ben caymayı çok isterim tarifemde 24 ay ama babam pek uğraşmak istemiyor :(
Her durumda cayma hakkın var ayrıca eğer taahhüt bir yıldan fazlaysa sebep bildirmeden veya cayma bedeli ödemeden cayma hakkın var. Aklında bulunsun.

Kesin olarak emin misiniz?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı