Turkcell ESIM'e geçilir mi?

mza01

Centipat
Makaleler
2
Yer
Konya
Daha fazla  
Güncel olarak Türk Telekom kullanıyorum ve taahhüdü yapalı çok olmadı. Turkcell eSIM nasıldır? ESIM'in normal SIM kartına göre faydaları ve zararları nelerdir? Türk Telekom'dan geçişte cayma bedeli ne kadar olur? Şimdiden teşekkürler.

Elinizde fiziksel sim kart olmaz, telefonunuz e sim desteklediği sürece bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ancak verilecek karekodu ya da e sim kutusunu saklayın ki telefon değiştirieken sorun çıkmasın.

Elinizde fiziksel SIM kart olmaz, telefonunuz e SIM desteklediği sürece bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Ancak verilecek karekodu ya da e SIM kutusunu saklayın ki telefon değiştirieken sorun çıkmasın.

Biraz araştırdım, SIM kart değişince tüm bankalardan bloke yiyormuşuz. Şu an değiştirmeyeceğim ama Türk Telekom bitişine 1 ay kala Turkcell'e geçiş yapacağım. Teşekkürler.

Biraz araştırdım, SIM kart değişince tüm bankalardan bloke yiyormuşuz. Şu an değiştirmeyeceğim ama Türk Telekom bitişine 1 ay kala Turkcell'e geçiş yapacağım. Teşekkürler.
Sim kart blokesini kaldırmak kolay oluyor. İninal, Papara ve İş bankası hesabım var. İş Bankasında ATM'ye gitmeniz yetiyor, İninal ve Papara için de desteği arayınca kaldırabiliyorsunuz. Ayrıca hesap blokesi gibi bir şey değil sadece mobil bankacılıkta ve sms doğrulama kodlarında kısıtlama oluyor.

eSIM hattına geçiş yaptığınızda diyelim kintelefonu resetlediniz, tekrardan gidip eSIM çıkartmanız gerekiyor.

Karekod okutup tekrardan eSIM kartı tanıtma sadece iOS telefonlarda oluyor.

Benim bilgim bu şekilde. Android cihazlar için yeniden başvurmalısınız.

Anladım, Turkcell ve Türk Telekom'un eSIM hakındaki yazılarında eSIM kolayca aktif edilir diyor ama bununla alakalı bir bilgi yoktu, Turkcell'e taahhüt sonunda fiziksel SIM ile geçeceğim artık.

SIM kart blokesini kaldırmak kolay oluyor. İninal, Papara ve İş Bankası hesabım var. İş bankasında ATM'ye gitmeniz yetiyor, ininal ve Papara için de desteği arayınca kaldırabiliyorsunuz. Ayrıca hesap blokesi gibi bir şey değil sadece mobil bankacılıkta ve SMS doğrulama kodlarında kısıtlama oluyor.

O zaman kolay, teşekkürler bu bilgi için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı