Turkcell faturalı neden çok pahalı?

Evet hocam. Ek paket çok ihtiyacım olmuyor yetiyor. Türk Telekomda 50+50 GB internetim vardı şehrin göbeğinde çekmiyordu. 50 GB ek pakete 29 TL verdiğimle kaldım.
Ben 20 gb internete (mobil) 89 tl veriyorum. Sizce bu da pahalı mı?

Hangi hizmet kalitesi merak ettim. 6 senedir kullanıyorum öyle kaliteli bir hizmet göremedim.

Ülke geneline bakıldığında kalite olarak Turkcell diğerlerinden daha iyi.
Dağda çekme vb konularda.
Ama şehir içinde yaşayan biriyseniz bunu pek anlamazsınız.
(Çok ücra şehirler hariç, ığdır, bartın gibi [Yo- diye devam eden bi şehir daha vardı neydi o unuttum o da ücraydı baya ])

6 senedir faturalı hat kullanıyorum her ay geciktirmeden öderim. Geçen aylarda fatura kesim tarihi geldi, birkaç gün sonra hemen aradılar Turkcell'den faturanızı ödememişsiniz diye "6 senedir 1 gün geciktirmeden ödüyoruz size para kazandıyoruz şimdi geciktirdik diye hemen aradınız dedim" Kısacası Turkcell sadece para kazanmak için olan bir şirket onlar için müşteriler önemli değil. Zaten şirketin belli bir kısmını yabancılara sattılar onlara para kazandırıyoruz. Şaka maka Türk telekominasyon şirketi kalmadı. Türk Telekom'u Katar'a satmışlardı, Vodafone zaten yabancı neyse konu başka yerlere gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…