Turkcell faturalı neden çok pahalı?

Hangi hizmet kalitesi merak ettim. 6 senedir kullanıyorum öyle kaliteli bir hizmet göremedim.

Ülke geneline bakıldığında kalite olarak Turkcell diğerlerinden daha iyi.
Dağda çekme vb konularda.
Ama şehir içinde yaşayan biriyseniz bunu pek anlamazsınız.
(Çok ücra şehirler hariç, ığdır, bartın gibi [Yo- diye devam eden bi şehir daha vardı neydi o unuttum o da ücraydı baya 🤣])
 
kazik.jpg
 
Bunu diğer operatörleri gördükten sonra anlıyorsunuz zaten. Ben 15 senelik aboneyim, son yıllarda 1-2 kez diğerlerini faturasıza geçerek deneyip geri döndüm. Turkcell çektiği her yerde stabil kalitesi var. Ama bölgesel olarak Turkcell'in hiç çekmediği, diğer operatörlerin 4.5G verdiği yerler de olabiliyor.

Bu arada ek paketlerin olayı pahalı olmaları, kullanıcının eli mahkum zaten diyerek vuruyorlar istedikleri fiyattan.

6 senedir faturalı hat kullanıyorum her ay geciktirmeden öderim. Geçen aylarda fatura kesim tarihi geldi, birkaç gün sonra hemen aradılar Turkcell'den faturanızı ödememişsiniz diye "6 senedir 1 gün geciktirmeden ödüyoruz size para kazandıyoruz şimdi geciktirdik diye hemen aradınız dedim" Kısacası Turkcell sadece para kazanmak için olan bir şirket onlar için müşteriler önemli değil. Zaten şirketin belli bir kısmını yabancılara sattılar onlara para kazandırıyoruz. Şaka maka Türk telekominasyon şirketi kalmadı. Türk Telekom'u Katar'a satmışlardı, Vodafone zaten yabancı neyse konu başka yerlere gidiyor...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı