Turkcell faturasına ek taksitle telefon alımı nasıl yapılır?

Fatherboard

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2021
Mesajlar
2.096
Çözümler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu ödeme şekli bazı telefonlar için mi geçerli yoksa istediğim her cihazı alabiliyor muyum? Turkcell pasaj da bu şekilde alım mümkün mü? Yoksa Turkcell bayisine mi gitmeliyim?
 
Turkcell uygulamasından alabilirsiniz bayidekinden bir farkı yok fiyatların. Sizin evinize kuryesi ile geliyor ancak hattın yasal sahibi olmadan teslim alamazsınız ürünü. Bu arada uygulamada satılan her türlü cihaz için geçerli oluyor genelde.
 
Turkcell Pasaj'a girdikten sonra telefonların bulunduğu kategoriye git. Orada yukarıda filtreler kısmında kontratlı ürünler seçeneğini seç. O zaman sadece taksitle alabileceğin telefonlar gözüküyor. Oradan her telefon için taksit sayısı ve ücreti gibi bilgiler gözüküyor. Gerisi internetten bir şey almak ile aynı mantık. Direkt kurye ile gönderiyorlar.
 
Sanırım Turkcell Pasaj üzerinde taksit imkanı olan telefonlarda bu gözüküyor, ancak taksit imkanı her üründe yok. Örneğin iPhone 13 için 18.899 TL fiyatın yanında 6.833,29 TL x 3 AY ile taksitle alınabileceği belirtiliyor.

Taksit imkanı olan ürünlerde eğer Turkcell Pasaj üzerinde stok var ve Paycell kredi limitiniz ürünün tutarını karşılıyorsa Turkcell Pasaj üzeriden taksitle satın alabilirsiniz. Bu durumda ev adresinize kurye ile gönderilir ve teslim alırken hat sahibinin kapıda sözleşme imzalaması gerekebilir.

Buna ek olarak taksit imkanı olan ürünlerde eğer bayinizde o ürün için stok varsa ve yine Turkcell'in size tanımladığı kredi limiti ilgili ürünün tutarını karşılıyorsa bayiden almanız da mümkündür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı