Turkcell faturasız hattan geçiş nasıl olur?

Yanlış bilgi. Geçiş süreci en fazla 4 gün olabiliyor ama ortalama 48 saat sürüyor. Ve yeni hat açıldığı ana kadar eski hat kullaniliyor. Herhangi bir iletişim kesintisi yaşanmaz. Yaşansa bile verilen tarih ve saatteki sürede 10/15 dakika oluyor. Bayi kısmında ise tek artı kargo oluyor kargo beklemeden direk başvuru yapip sim kartinini anında bayiden aliyorsunuz o kadar. Bana sim 2 günde gelmişti.

Hocam mağzalar maalesef kendileri aktivasyon yapmak için yalan söyleyebiliyorlar. Başvuru yapınca kurye ile sim karti geliyor.
Yanlış bilgi verdiğim için kusura bakmayın bende tam emin değilimdim en son 2 sene önce operatör değişikliği yapmıştım hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim. sizin dediğiniz gibi komisyon almak için yalan söylemiş olabilirler.

Yanlış bilgi verdiğim için kusura bakmayın bende tam emin değilimdim en son 2 sene önce operatör değişikliği yapmıştım hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim. sizin dediğiniz gibi komisyon almak için yalan söylemiş olabilirler.
Estağfurullah hocam insanlık hali. Geçmişte süre daha uzundu ama kısaldı.

Ne kadar sürede getirdiler peki?
2 gün sürmüştü.

Anladım, çok teşekkür ederim aklımda soru işareti kalmadı. İleride kendimde Türk Telekom'dan Turkcell'e eğer o zaman da bir kampanya olursa geçeceğim. Şu anlık annemi BİMCELL'den kurtarayım yeter.

taahhüdün az kaldıysa geçebilirsin bence bu fiyatlara güzel GB veriyorlar.

Dosya Ekleri

• IMG_1532.jpeg
    IMG_1532.jpeg
    687,5 KB · Görüntüleme: 19
Taahhüdün az kaldıysa geçebilirsin bence bu fiyatlara güzel GB veriyorlar.

Daha yeni sayılır. Aylık 6 GB +2 taahhüdüne geçmiştim Türk Telekom'un ama 4.5G hiçbir yerde çekmiyor. Çeksede sosyal medyada dolaşılmıyor, ama hediyeleri bol. 6 GB +2 veriyor normalde benim eski taahhütten nasıl geldi bilmiyorum ama aylık bir +2 daha veriyor 10GB işte, ama kullanamıyorsun :/ taahhüt bitişine daha 235 gün var. Aylık 220₺ ödüyorum.

Daha yeni sayılır. Aylık 6 GB +2 taahhüdüne geçmiştim Türk Telekom'un ama 4.5G hiçbir yerde çekmiyor. Çeksede sosyal medyada dolaşılmıyor, ama hediyeleri bol. 6 GB +2 veriyor normalde benim eski taahhütten nasıl geldi bilmiyorum ama aylık bir +2 daha veriyor 10GB işte, ama kullanamıyorsun :/ taahhüt bitişine daha 235 gün var. Aylık 220₺ ödüyorum.
Daha varmış geçseniz bile yüksek bir ücret ödersiniz. Ben Türk Telekom kullanıyorum memnunum aslında bir müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın belki bir çözüm sunabilirler.

Daha varmış geçseniz bile yüksek bir ücret ödersiniz. Ben Türk Telekom kullanıyorum memnunum aslında bir müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın belki bir çözüm sunabilirler.

Defalarca aradım ama çekmiyor. Evde bile şu an 4/2 diş. Bir arkadaşım Turkcell kullanıyor full çekiyor. Turkcell biraz kazık ama hak ediyor cidden. Bu yüzden taahhüt sonunda geçeceğim direk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı