Turkcell Fiber Online'a geçilir mi?

Bunediyo

Centipat
Daha fazla  
Turkcell fiber Online geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim? Altyapımız 1000 Mbps'e Varan Hıza kadar destekliyor. Müşteri hizmetleri de aynı şekilde belirtti. Yaklaşık 450 TL dediler. Geçmek sizce mantıklı m?

(Mevcut internetim 35Mbps ama 24Mbps hızı zor alıyorum, 230 TL ödüyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen geçerdim fiyatı da uygun. Şu an Turkcell VDSL kullanıyorum pingleri biraz yüksek olabiliyor onun dışında kesinti falan yaşamadım hiç. Tabii bölgenizde iyi de olabilir pingler bilemem.

TurkNet öneririm.

GigaFiber yok adreste, TurkNet 100 Mbps verebilir oraya sadece, o da altyapı kiralayarak.

Turkcell fiber Online geçmek istiyorum sizce geçmeli miyim? Altyapımız 1000 Mbps'e Varan Hıza kadar destekliyor. Müşteri hizmetleri de aynı şekilde belirtti. Yaklaşık 450 TL dediler. Geçmek sizce mantıklı m?

Bence geçin hocam, 1000 Mbps çok iyi bir internet hızı. Ben olsam geçerdim.

Altyapı geldiyse Turkcell'e geç tabii ama kaliteli bir modem de alman lazım yoksa maksimum 400-500 falan verir

Tuckcell fıber online kullanıyorum.Verdiğin paranın karşılığını alamıyorsun.İlk başta yüksek mbps alıyorsun sonra baya düşüyor.Modemi resetlemek işe yaramıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı