Turkcell iPad Degişimi

PandaAdamdır

Kilopat
Merhaba Arkadaşlar. Anneannem doğum günü hediyesi olarak iPad almış. Benim beyaz seveceğimi düşünerek beyaz almış lâkin ben siyahın kendime daha uygun olduğunu düşünüyorum. Anneannem kutusunu açmış ama kurmamış. Acaba Turkcell bunu siyah bir iPad ile değiştirebilir mi? Aslında pek ihtimal vermiyorum. Adamlar niye alsın açılmış kutulu şeyi, bana saçma geldi ama yine de şansımı bir deneyeyim. Her zaman iPad'im olmuyor. Hazır almışken, istedigim gibi olsun diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutu açılmışsa ki genelde kontrol amaçlı kendileri açıyor, herhangi bir sorunu yoksa değişim için almayacaklardır maalesef. Bu büyük bir sorun olmamalı sizin açınızdan, şık bir kılıf ile istediğiniz görünümü hatta daha fazlasını elde edebilirsiniz. Üzülmeyin. :kıkırda:

Değiştirebilirler ama alınmış bir hediyeyi götürüp değiştirmek bana uygun gelmez. Diğer arkadaşın da belirttiği gibi pembe bile olsa kullanırım.

Keşke benim de anneannem yaşasaydı.

Zaten annanem kendisi söyledi, böyle konularda ben de utanıyorum kendim söylemeye.
Anneannem bana Ipad alacak, pembe bile alabilir :)
:)
Kutu açılmışsa ki genelde kontrol amaçlı kendileri açıyor, herhangi bir sorunu yoksa değişim için almayacaklardır maalesef. Bu büyük bir sorun olmamalı sizin açınızdan, şık bir kılıf ile istediğiniz görünümü hatta daha fazlasını elde edebilirsiniz. Üzülmeyin. :kıkırda:
Annanem klasik 80ler mahallesinde yaşadıgından çocuklar kurcalamışlardır ondanda pek güvenemiyorum açıkçası yoksa pekde sorun etmem böyle konuları :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı