Turkcell pasaj güvenilir mi?

TBTURK

Hectopat
Katılım
11 Kasım 2019
Mesajlar
2.161
Çözümler
6
Yer
Konya
Dostlar selam, Samsung Galaxy S20 FE alacağım şu an internette en ucuz Turkcell pasajda görünüyor. Buradan alsam sorun olmaz değil mi? Bir de özellikler kısmında 6 GB RAM gözüküyor ama bu modelde 8 GB RAM olması gerekiyor yazım hatası mıdır sadece? Ürünün linkini aşağıya bırakıyorum.
 
Yazım yanlışı olmaması lazım. Samsung Galaxy S20 FE modelinin 6 GB Ramli modelleri de bulunmakta.
 
Yazım yanlışı olmaması lazım. Samsung Galaxy S20 FE modelinin 6 GB RAM'li modelleri de bulunmakta.

128 GB depolama olan modellerde 6 GB RAM bulunuyor benim linkini verdiğim 256 GB depolama olan modeli bunda 8 GB olması gerekiyor.

Aynı soruyu dün bir başkası daha sormuştu.
O konuyu görmedim hocam.


Güvenilir bir yer ben telefon aldım 2 senedir kullanıyorum sıkıntısız.

Teşhir ürünü falan olmuyor değil mi hocam sıfır oluyor ürünler?
 
128 GB depolama olan modellerde 6 GB RAM bulunuyor benim linkini verdiğim 256 GB depolama olan modeli bunda 8 GB olması gerekiyor.


O konuyu görmedim hocam.





Teşhir ürünü falan olmuyor değil mi hocam sıfır oluyor ürünler?
Evet, şimdi gördüm. Büyük ihtimalle yazım yanlışıdır ama inşallah Ram'i yanlış yazmışlardır, ya depolama alanını yanlış yazdılarsa aslında 128/6 versiyonuysa :D Tahminimce Ram'i yanlış yazmışlar. Yine de Turkcell'i arayıp teyit etmenizi öneririm. Teşhir ürün değiller. Sıfır ürün orada ki ürünler. Turkcell'in kendi mağazası işte hocam neden güvenli olmasın.
 
Evet, şimdi gördüm. Büyük ihtimalle yazım yanlışıdır ama inşallah RAM'i yanlış yazmışlardır, ya depolama alanını yanlış yazdılarsa aslında 128/6 versiyonuysa :D tahminimce RAM'i yanlış yazmışlar. Yine de Turkcell'i arayıp teyit etmenizi öneririm. Teşhir ürün değiller. Sıfır ürün oradaki ürünler. Turkcell'in kendi mağazası işte hocam neden güvenli olmasın.

Sabah arayıp sorayım hocam. İnternet üzerinden ilk defa bu kadar yüksek bir miktarda harcama yapacağım için emin olmak istiyorum hocam. Hepsiburada falan olsa satıcı yorumları ile falan biraz bilgi edinebiliyorum ama pasajda hiç yorum yok. Satıcıda Turkcell'in kendisi olmayınca emin olmak istedim.

Yazar teşhir ürün ise. Yine de satıcı ile iletişime geçip sorabilirsiniz.

Satıcı ile nasıl iletişime geçeceğimi bulamadım hocam. Herhangi bir telefon numarası veya satıcıya sorun gibi bir kısım göremedim.
 

Geri
Yukarı