Turkcell Super Online nasıldır?

DeSeRT_TR

Hectopat
Daha fazla  
Turkcell super Online nasıldır, kullanan var mı? Bugün aradılar 50 Mbit VDSL altyapınız var, 300 liraya kadar önceki faturaları karşılıyoruz dediler. Ben de kabul ettim. Çünkü Türk Telekom 16 Mbit'ten fazla alamazsın diyor, hız vermiyor. Sizce iyi yaptım mı? Çok kararsız kaldım. Artık 16 Mbit'ten sıkıldım, 50 falan almak istiyorum. Altyapısı falan nasıl, kendi altyapısı mı?

Telekomun altyapısını kullanacak onlar da zaten :).Turknete de bir sorsaydınız, direk başvuru aşamasına geçmediyseniz.Fiyatları karşılaştırıp öyle karar vermek en mantıklısı.

Bana da türk telekomun max 32mbit verdigi yerde türknet 50mbit veriyor ve telekomun altyapısını kullanarak veriyor, oda ayrı ilginç tabi :)

Turkcell'den VDSL hizmet almamanızı öneririm. Bir sorun olması durumda çözümü saç baş yolduruyor. Topu bir size atıyorlar bir TT'ye.
@Ulunay peki herhangi birşeye imza atmadım, sadece telefondan başvuru talebi aldılar, başvurumu iptal edebilir miyim ? veya nasıl iptal ederim ?

İmza atmadığınız için sorun olmaz. Arayıp iptal edebilirsiniz. Kurulum yapılmadığı sürece iptal hakkınız var diye biliyorum.
Arayıp iptal ettirdim. Neyse 16 mbit ile idare edecez artık. Şimdi 50 bağlarlar, çalışmaz falan , bir de internetsiz beklemek istemiyorum. Ara sıra kesinti olsa da TTNET arayınca sorunu hemen çözüyor, dediğiniz gibi Turkcell sorumsuz bir firma ise yanmıştık. Neyse iptal ettirdim. Konu kilitlenebilir. Teşekkürler. 16 mbit devam 😕

Mevcut internetiniz TT ve taahhüttünüz bitmediyse zaten sizin zararınıza olurdu. Cayma bedeli ödemek durumunda kalırdınız.

SOL tercih edilecekse kendi altyapısı üzerinde tercih edilmeli. ADSL ve VDSL'de sorun yaşadığınız zaman kötü oluyor.
@Ulunay Taahhüt olarak 2 ay kalmıştı zaten , öderiz demişlerdi fakat şimdi 50 bağlamaya gelirler, altyapıdan dolayı çalışmaz, bir de imza atsaydım 24 ay kurtulamazdım. Zaten telefondaki bayana sorduğumda , eğer altyapı desteklemezse cayma hakkım var mı diye sorduğumda kaçamak cevaplar vermişti, açıkcası güvenemedim. Dimyata 50'ye giderken eldeki 16'dan olmak istemiyorum. 😕 Zaten hikayeli oyun oynarken indirmeyi açık bırakıyorum yavaş da olsa indiriyor 16 ile, böyle devam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı