Turkcell Superbox 4.5G Hız ve Yayın Testi!

Hocam çok merak ediyorum. Test sonuçlarını atabilir misiniz?

Zaten, her türlü pahalı.100 Megabit en ucuz paket 144 TL.Hocam bu arada bugün kuruluma gelirlerse ve, kurulursa test sonuçlarını paylaşın.Kacinci katta olduğunuzu söylerseniz sevinirim İyi günler

Şuan aramadılar, kurulum yapılırsa paylaşırım.

Zaten, her türlü pahalı.100 Megabit en ucuz paket 144 TL.Hocam bu arada bugün kuruluma gelirlerse ve, kurulursa test sonuçlarını paylaşın.Kacinci katta olduğunuzu söylerseniz sevinirim İyi günler

Hocam dün akşam kurulum yaptılar. Ama paketi 10 Mbps indirme 10 mbps yükleme yapmışlar ve bir ay geçmeden değiştiremiyorum. Yayın açtım 6000 Bit'e çıkardım 1080p 60 kare yayın yaptım, bir sıkıntı çıkmadı.

Ben sınırlı süperbox var aylardır dün test yaptıgımda 30MB download 50MB upload vardı. Şimdi ise 9.70 download 3.97 upload var. Bulundugu konum çok etkisi var.

Aslında SUPERBOX'a geçmeyi düşünüyorum ama hiç indirim yapılmıyor. 280 lira çok çok pahalı bir fiyat

Evimde 75 mbit TT Altyapısı kullanmama rağmen superbox'a geçiş yaptım. Süreç ise şöyle gelişti. Yaklaşık saat 11:00 gibi turkcell.com.tr'den kayıt oluşturdum. Aynı gün 15:30'da bağlantı gerçekleşti.

Tam 2 haftadır superbox kullanıyorum memnunum.
Kullandığım paket: Sınırsız Superbox 4.5G İnternet 279 TL.

Modemi camın önüne konumlandırdım. Telefonum ( Huawei P20 ) 300 - 320 Mbit arası hız alıyor. Fakat modem telefona göre daha az hız alıyor.

29.12.2018 Pazar / 19:02 Hız testi ( Kablolu Bağlantı )

29.12.2018 Pazar / 19:05 İndirme Hızı MB/sn
-Hertzer Almanya lokasyon 10 GB Test Dosyası

League Of Legends Türkiye sunucusu ping değeri ( 28-33 arasında )

Dezavantajları

- Sim kartta imei eşleştirmesi var. Farklı cihazlarda kullanamıyorsunuz. Hiç sinyal gelmiyor.
- Modemin LTE çekim gücü telefona göre düşük.
- Modemin wifi gücüde düşük. Aralara duvar girince sinyal çok düşüyor. 5 Ghz bir routerle kullanmak daha mantıklı.

@celp Hocam peki modemin arayüzüne girip Ayarlar>Sistem>Cihaz bilgisinde sinyal değerlerinin resmini gönderir misiniz ?
RSRQ: -8dBRSRP: -82dBm bende değerler bu şekilde sizde atarsanız en azından bu değerlerden ne kadar hız alacağımızı anlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…