Peki çekim gücünün iyi olup olmadığıni MH soyleyemiyor mu?
Hocam peki ekip gelmeden önce hattı TURKCELL olan birisiyle, evin en güçlü köşesinde hız testi yapmam bir işe yarar mı?Ekip gönderiyorlar. Onlar test ediyor.
Hocam peki ekip gelmeden önce hattı TURKCELL olan birisiyle, evin en güçlü köşesinde hız testi yapmam bir işe yarar mı?
Hocam ailede Turkcell kullanan kimse yok. Türk Telekom ve Vodafone testi yaptım. İkisi de en fazla 16 verdi. Büyük ihtimal le buna göre en yakın şebeke Turkcell banaBen başvuruda bulundum. Ekip henüz gelmedi, Turkcell hattı ile test ettiğimde en hızlı 70 Mbps indirme 50 mbps yükleme gördüm.
Kabaca bir hız analizi yapabilirsin ama gelen modemin antenleri muhtemelen daha güçlüdür.
Hocam ailede Turkcell kullanan kimse yok. Türk Telekom ve Vodafone testi yaptım.İkiside en fazla 16 verdi. Büyük ihtimal le buna göre en yakın şebeke Turkcell banaAnkara'nın merkezine yakınım çünkü.Bu kadar düşük gelmez galiba Turkcell de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.