Turkcell Superbox alınır mı?

durmus eren

Hectopat
Yer
Seyhan/Adana
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler herkese haftaya perşembe günü otelde çalışmaya gideceğim internet sıkıntısı çekmemek için kaliteli Superbox arıyorum. Turkcell Superbox önerir misiniz? İnternet kapasitesi sınırsız olacak bütçe fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer kablosuzlara göre daha iyi olduğunu düsünüyorum. Eğer sinirsiz alirsanız 15mbps sınırı olur. Sınırlı olursa bölgeye göre 50-100 alabilirsiniz.
Bence bölgede mobil internet iyi çekiyorsa alınabilir gayet güzeldir.

Ayrıca bir yerde okudum çekmeyen yerlerde 3g ye alınca kullanan az olduğu için daha iyi çektiğini okudum ama denemedim.

Eskiden Superbox 50 MB'lık paket kullanıyorduk, çok gezdiğimiz için çok iyi oluyordu ancak şöyle bir sorunu vardı, indirme hızı aşırı yavaştı, o sorun çözüldü mü bilmiyorum ancak Ookla üzerinden test yaptığımda 50 MB download 10 MB upload çıkıyordu ancak Steam veya Epic Games'ten oyun indirirken inme hızı Max 1MB oluyordu, hatırladığım tek olumsuz yönü bir şey indirirken aşırı yavaş kalması.

Eskiden Superbox 50 MB'lık paket kullanıyorduk, çok gezdiğimiz için çok iyi oluyordu ancak şöyle bir sorunu vardı, indirme hızı aşırı yavaştı, o sorun çözüldü mü bilmiyorum ancak Ookla üzerinden test yaptığımda 50 MB download 10 MB upload çıkıyordu ancak Steam veya Epic Games'ten oyun indirirken inme hızı Max 1MB oluyordu, hatırladığım tek olumsuz yönü bir şey indirirken aşırı yavaş kalması.
O cihazdan kaynaklı olabilir her cihazda mı öyleydi bende öyle bir sorun yok da.

O cihazdan kaynaklı olabilir her cihazda mı öyleydi bende öyle bir sorun yok da.

Ben hem yatay olanı hem buzdolabı gibi olanı deneme şansım oldu uzun bir süre, ikisinde de sonuç aynıydı, ama benim dediğim bayağı önceden Superbox ilk çıktığında falandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı