Turkcell Superbox çalışmıyor

İmam Ink

Hectopat
Daha fazla  
Bulunduğum bölgede maksimum internet hızı 15 Mbps olduğu için gittim, enayi gibi Turkcell Superbox aldım. Salona taktığımda çalışan modem, benim odamda çalışmıyor, saçmalık!

Turkcell ile defalarca konuştum. Dediklerine göre sorun “çözülmüş” ama bilin bakalım ne oldu, hiçbir şey değişmedi. İyi tamam, salonda falan dursun, ama ben girdiğim oyunda 500 ms almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunduğum bölgede maksimum internet hızı 15 Mbps olduğu için gittim, enayi gibi Turkcell Superbox aldım. Salona taktığımda çalışan modem, benim odamda çalışmıyor, saçmalık!

Turkcell ile defalarca konuştum. Dediklerine göre sorun “çözülmüş” ama bilin bakalım ne oldu, hiçbir şey değişmedi. İyi tamam, salonda falan dursun, ama ben girdiğim oyunda 500 ms almak istemiyorum.
Sim card olduğu için bu sorun meydana geliyor, yani hat odanızda çekmiyor. Sim card destekli bir router alabilirsiniz.

Ben Superboxtan Masaüstüne kablolu çekiyorum. Ona ragmen online oyun oynuyorum 2-3 günde bir disconnect oluyor.

Verim alamıyorum. Wifi vs dahi kullanmıyorum, bu kadar kalitesiz bir şey gormedim ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı