Turkcell Superbox cayma bedeli ödemeden iptal etme

Peki siz nasıl çözdünüz, neden sizde işe yaramadı, sizin sorununuz neydi, detayları alabilir miyim?
TT kullanıyordum. Kablolar çalıntı ve 8 ay hizmet veremediler. Ben de bu süreçte baya uğraştım cayma bedeli ödemeden iptal etmek için. 8. ayımdı ve 24 aylık sözleşmem vardı. TT cayma bedeli talep etmesine rağmen iptal edip Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim.

6 aylık süreç sonunda Hakem Heyeti beni haksız buldu, 8 aylık arızayı beklemek zorundaymışım. Yani bir kere imza atınca adamların kölesi oluyoruz nasıl bir sözleşme ise. 550 TL cayma bedelini yine ödemedim, aradan 4 ay geçti avukat aradı ödemezseniz haciz gelecek dedi 1300 TL olarak ödedim.

Bu 550 TL'nin içinde modem, yeni hat vergisi, kurulum gibi ücretler de yok.

TT'den kurtuldum, mutluyum her şeye rağmen :)

TT kullanıyordum. Kablolar çalıntı ve 8 ay hizmet veremediler. Ben de bu süreçte bayağı uğraştım cayma bedeli ödemeden iptal etmek için. 8. ayımdı ve 24 aylık sözleşmem vardı. TT cayma bedeli talep etmesine rağmen iptal edip tüketici hakem heyeti'ne gittim.

6 aylık süreç sonunda hakem heyeti beni haksız buldu, 8 aylık arızayı beklemek zorundaymışım. Yani bir kere imza atınca adamların kölesi oluyoruz nasıl bir sözleşme ise. 550 TL cayma bedelini yine ödemedim, aradan 4 ay geçti avukat aradı ödemezseniz haciz gelecek dedi 1300 TL olarak ödedim.

TT'den kurtuldum, mutluyum her şeye rağmen :)

Hem her ay para ödemenize rağmen internet kullanamadınız hem de 1300 TL para mı ödediniz yazıklar olsun bu firmalara ama elbet onlar da çekecek bunların cezasını.

Hem her ay para ödemenize rağmen internet kullanamadınız hem de 1300 TL para mı ödediniz yazıklar olsun bu firmalara ama elbet onlar da çekecek bunların cezasını.
Hayır arıza boyunca para talep etmediler ama ben yine de dondurdum interneti. Para talep etmeseler de sonuçta hizmet veremiyorlar.

Karşılıklı sözleşme imzalayıp ben aylık X kadar ücreti Y hizmeti karşılığında ödeyeceğimi taahhüt ediyorum, bu durum sözleşmeye aykırı olması lazım ama Tüketici Hakem Heyeti'ne göre her şey normal.

Hayır arıza boyunca para talep etmediler ama ben yine de dondurdum interneti. Para talep etmeseler de sonuçta hizmet veremiyorlar.

Karşılıklı sözleşme imzalayıp ben aylık X kadar ücreti y hizmeti karşılığında ödeyeceğimi taahhüt ediyorum, bu durum sözleşmeye aykırı olması lazım ama tüketici hakem heyeti'ne göre her şey normal.

Yine de büyük haksızlık yapılmış.

Alt tarafı 5 metre kablo çekeceklerdi, 8 ayda çekemediler. Bu süreçte Vodafone sıfırdan fiber alt yapı kurdu bölgemde.
Altyapım yok Türk Telekom altyapısı getirtmek için uğraşıyorum. Vodafone size nasıl fiber altyapı getirdi, siz mi başvurdunuz, benim de getirtme imkanım var mı? Superboxı da altyapı olmadığı için almıştım zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı