Turkcell Superbox Yüksek Ping

Sorunu çözebilecek yorumlar yaparsak daha iyi olur. Konu başka bir yere gidiyor gibi.

Arkadaşım hiç bir şey yapamazsın boşa ümitlenme. Ben süperbox ilk çıktığı zaman aldım 1.5 yıldır da kullanıyorum.
Son 2 aydır neler çekiyorum bilemezsiniz. Evim de ADSL hattı ile süperbox var aralarında 30 ping fark var.
CS:GO oynayamıyorum bile süperbox ile kafayı yedirtti, belki de 10 kez müşteri hizmetlerini aradım sorunumu çözmediler.
İptal etmek en iyi yol gözüküyor şu anda.

Sorunu çözebilecek yorumlar yaparsak daha iyi olur.
4.5G normaldir. İlk sayfada @xenom0rphe zaten durumu açıklamış.
Konu başka bir yere gidiyor gibi.
Katılıyorum. Turkcell Superbox konusunda şahısın biri durduk yere Türk Telekom hakkında yanlış iddialarda bulunuyor. Verdiği bilginin yanlış olduğunu belirtincede çocuk gibi (belki gerçekten çocuktur) atarlanıyor.

Arkadaşlar bu gün itabari ile internet ping'im düzeldi. Konu kapatılabilir.

Herhangi bir işlemden sonra mı düzeldi yoksa kendi kendine mi ?

Ping her turlu olacak, bu sorunun cozumu yok cunku kablolu kadar stabil baglanti degil. 2 bilgisayar arasi kablo ile daha hizli ve kayipsiz data transferi yaparsin wireless a oranla, fiziksel olarak stabil dusuk ping mumkun degil. Dalgalanma olacak.

Superbox sinyallerini direkt baz istasyonundan çektiği için Ping değerleri sabit adsl hat gibi stabil sonuç vermez. Ne yaparsanız yapın Superbox kullandığınız sürece malesef ping değerleriniz öyle kalacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…