Turkcell Superonline 24 ay taahhüt bozma

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H, Ryzen 5 5600, Gigabyte Gaming OC Pro RTX 2060, G.Skill 2x16 GB 3200MHz CL18, Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM, Samsung 860 EVO 500 GB M2 SSD, Pny CS900 480 GB, Cougar 700W PSU
Taahhütümüz 24 aylık yapılmış zamanında ama bunun 1 yılını geçtik çoktan. 12 ayı geçen taahhütlerde cayma bedeli ödemeden çıkılabildiğini biliyorum, buna rağmen bir cayma bedeli talep ediyorlar mı, bir şey ödemeden çıkabilen var mı?

Muhtemelen talep edecekler. Talep ederlerse yasalarda bunun aykırı olduğunu taahhüt ödemeden çıkabileceğinizi söyleyin.
Olmaz derlerse "size dava açacağım" dersiniz sonra THH'a başvurursunuz.

Şahsen önce Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurur, sonuç çıktıktan sonra karar formu ile iptal talebinde bulunurdum. Daha garanti bir iş. Sonuçta cayma bedeli çıkınca o faturayı karar çıkana kadar ödemek zorundasınız ki kararın çıkması da ortalama en az 3 ay sürüyor.

Muhtemelen talep edecekler. Talep ederlerse yasalarda bunun aykırı olduğunu taahhüt ödemeden çıkabileceğinizi söyleyin.
Olmaz derlerse "size dava açacağım" dersiniz sonra THH'a başvurursunuz.

Bu kadarına gerek yok bizim şirkette çoğu kişi TurkNet'e geçti dava açacağız dediğinde direkt geri adım atıyorlar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı