Turkcell Superonline çok kötü

Spoksi

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Neredeyse 1 senedir Turkcell Superonline kullanıyorum ve cidden bıktım. Hem yavaş hem kötü kısaca iğrenç. İnternet kablosu takmadan asla ve asla oyun oynanmıyor Wi-Fi ile 2 tikten yukarı çıkmıyor hatta bazen YouTube'dan video açmayı bırak YouTube'yi açmıyor hızlandırmak için bir önerisi varsa lütfen aşağıda belirtsin artık gına geldi yavaşlıktan, müşteri hizmetlerini arayıp yavaşlıktan şikayet açıyorum 1 hafta düzgün oluyor sonra yine eski haline dönüyor bırakın oyun oynamayı Google açılmıyor bazen.

Not: Oyun oynarken (hem kablolu hem kablosuz) çok ani ping değeri artması oluyor birkaç saniye içinde 20 (TR serveri )den 200-300'e çıkıyor sonra yine 20-30'a düşüyor.

senin internet pakedinle alakalı, bir kere wifi ile 2 tikten yukarı çekmiyor demişsin de operatörün suçu yok ki :D sende sıkıntı var, 50 mbit turkcell vdsl paket kullanıyorum müşteri hizmetlerinden de operatörden de gayet memnunum

Bana şirketten çok altyapının sıkıntısı var gibi geldi açıkça. Bulunduğunuz bölgede Turkcell kendi altyapısını değil de Türk Telekom altyapısı kullanıyorsa ve altyapı iyi değilse bu gibi durumlar normal. Eğer sözleşme bitim tarihiniz yakın ise yenilemeyip, taahhütsüz bir şirkete geçin ve öyle test edin. Eğer sorun devam ediyorsa altyapı sıkıntısıdır. o durumda en iyi Türk Telekom.

Markaya çamur atmaya ne kadar meraklısınız. Senin alt yapın veya paketin kötü diye neden Superonline kötü oluyor? 12-13 senedir hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum.

Oyunlardaki ping fırlamalarının nedeni ADSL baglantı kullanmandan ötürü hocam en ufak şeyden etkileniyor bundan 2 ay önce falan bende kullanıyordum yıllardır boşa acı çekiyormuşum VDSL baglantıya geçtim ve paketimi yükselttim arkada oyun indiriyorum ama ping kımıldamıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı