Gqkmen42
Centipat
Daha fazla
Bende aynı sorunu yaşıyordum 40 kere aradım bir sorun yok diyorlar dayanamadım türksata geçtim.Merhaba, internetim ideal bir internet normalde videoları 4K bile izliyebiliyorum fakat şu son 1 ayda bırakın 4K'yı 1080p izliyemiyorum. Google'da bir şey aratıyorum ve yine çok yavaş, bunun sebebi ve çözümü nedir?
Bende aynı sorunu yaşıyordum 40 kere aradım bir sorun yok diyorlar dayanamadım türksata geçtim.
Merhaba, internetim ideal bir internet normalde videoları 4K bile izliyebiliyorum fakat şu son 1 ayda bırakın 4K'yı 1080p izliyemiyorum. Google'da bir şey aratıyorum ve yine çok yavaş, bunun sebebi ve çözümü nedir?
Senin yine iyi.Merhaba, internetim ideal bir internet normalde videoları 4K bile izliyebiliyorum fakat şu son 1 ayda bırakın 4K'yı 1080p izliyemiyorum. Google'da bir şey aratıyorum ve yine çok yavaş, bunun sebebi ve çözümü nedir?
Sana internet vermemişler, koklatmışlar kardeşim. Allah yardımcın olsun.Senin yine iyi.
Eki Görüntüle 2330250
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.