Turkcell Superonline Fiber 1000Mbps Paketi Alınır mı?

Bende steam de maksimum 110MB/s gördüm şuan da 98-95 lerde takılıyor steam yoğunluğuna göre çok değişiyor. Test dosyaları indirirken 123MB/s ile sıkıntısız indirebiliyorum.

Dosya Ekleri

• 1669307998597.png
    1669307998597.png
    121,4 KB · Görüntüleme: 52
Ben zaten 1000 Mbit olarak hiç bir firmanın verdiğini de bu hızı garanti olarak veriyoruz diyeni de görmedim. E kadar ibaresi konuluyor ve haklılar. Benim altyapım yeni ve altyapıyı doğru düzgün kullanan ev yok ve alınan bu hızlar gayet doğal ve yeterli.
Dünyanın hiç bir yerinde kesin bu kadar alırsınız diyen firma olduğunu da zannetmiyorum. Sanki biz hariç tüm ülkeler Sabit 1000mbps veriyormuş gibi bizi kötülüyorlar. Bence Turkcell'in 1000mbps adımı çok iyiydi. 260 tl ye hem internet hem tv bu enflasyonda beni gayet mutlu ediyor.

Dünyanın hiç bir yerinde kesin bu kadar alırsınız diyen firma olduğunu da zannetmiyorum. Sanki biz hariç tüm ülkeler Sabit 1000mbps veriyormuş gibi bizi kötülüyorlar. Bence Turkcell'in 1000mbps adımı çok iyiydi. 260 tl ye hem internet hem tv bu enflasyonda beni gayet mutlu ediyor.
Aynen öyle. 350 TL'ye 1000 mbit Tv+ Geforce now, statik ip kullanıyorum. Daha ne olsun. Uploadu da 50 yaptılar. Az ama elden bir şey gelmiyor , sadece eleştirebiliyorum.

Katılıyorum hocam. Nedense Superonline 1000MBPS kullanan kimse şikayetçi değil bir tek altyapısı desteklemeyenler şikayetçi kullandığımız internetten :D bende Superonline 1000MBPS internet kullanıyorum ve bu internete sahip olamayan herkesten işittiğim tek şey "Superonline 1000 vermiyor, kayıp var aaaaaa" :D benim anlamadığım milletimizin her şeyi kötüleme huyu nedir nereden geliyor merak ediyorum.

Kanka dogrulamak icin Superonline yazdim Technopat arama yerine o kadar sikayet var ki :D neyse siz bilirsiniz. Herkesin interneti birkaç gunlugune 1000MBPS olmadi zaten benim altyapida GPON degil ben salliyorum :D

Bende Steam de maksimum 110MB/s gördüm şu an da 98-95'lerde takılıyor Steam yoğunluğuna göre çok değişiyor. Test dosyaları indirirken 123MB/s ile sıkıntısız indirebiliyorum.

He bak soyle atsaniz tamam diyeceğim ben hiç maksimum degerin yanina yaklasamadim nedense tanidiklarim dahil.

Kanka dogrulamak icin Superonline yazdim Technopat arama yerine o kadar sikayet var ki :D neyse siz bilirsiniz. Herkesin interneti birkaç gunlugune 1000MBPS olmadi zaten benim altyapida GPON degil ben salliyorum :D

He bak soyle atsaniz tamam diyeceğim ben hiç maksimum degerin yanina yaklasamadim nedense tanidiklarim dahil.
Yav bi git işine. Seni resimlerle SS'lerle çürüttüm, daha hala yok şöyle yok böyle diyorsun.

Yav bir git işine. Seni resimlerle SS'lerle çürüttüm, daha hala yok şöyle yok böyle diyorsun.

100 Mbps aldiginin goruntusunu atiyon bana 200 Mbps internetim var seninde 200 kaybin var bana 200'unu ver de 400 internetim olsun bari :D da ben onu da alamam 200 Mbps internetin 160'ini zor alıyorum.

Arada bir internet sinirlamasi kalkiyor 200 Mbps internet 600 oluyor :D Steam'de.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 Mbps aldiginin goruntusunu atiyon bana 200 Mbps internetim var seninde 200 kaybin var bana 200'unu ver de 400 internetim olsun bari :D da ben onu da alamam 200 Mbps internetin 160'ini zor alıyorum.

Arada bir internet sinirlamasi kalkiyor 200 Mbps internet 600 oluyor :D Steam'de.
Daha hala 200 Mbps kaybın var diyor. Bana Steam'de 128 MB/s indirme yapan göstersene.

Sana bunu attım daha hala cart curt ediyorsun. 🤣

Ekran Görüntüsü (103).png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı