Turkcell Superonline fiber alınır mı?

poyraz60

Decapat
Katılım
25 Mart 2022
Mesajlar
98
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba evime birkaç ay önce altyapı döşendi. Altyapıyı Turkcell döşedi. 2 3 hafta önce de apartmana çektiler fiberi ve 2 gün önce de sinyalin verildiğini haber verdiler. Kurulumda eve kadar fiber optik kabloyla çekeceklerini söylediler. Sizce Turkcell Superonline fiber almak mantıklı mıdır? Paketlere baktığımda taahhütsüz 1000 Mbps 289 lira ama taahhütsüz olduğu için herhangi bir zamda direkt olarak ödeyeceğim için almak istemedim. Taahhütlüsü de 420 lira, o da beni aşıyor. Turkcell'de çalışan arkadaştan fiyat aldım 1 yıl taahhütlü 100 Mbps internet 220 lira dedi. Sizce alınır mı? Başka firmaları önerir misiniz? (bildiğim kadarıyla zaten Superonline altyapısı üzerinden sadece 2 3 firma hizmet verebiliyor).
Not: Şu an TT altyapısı üzerinden D-Smart 50 Mbps VDSL paket kullanıyorum 2 yıllık sözleşmemin son ayına gireceğim fatura 136 TL TV hizmeti dahil. Arada kesilmeler olsa da memnunum.
 
Taahütsüzü neden almak istemediğinizi tam anlayamadım hocam açılar mısınız ?
Tabikide
fiyat açısından almak istemiyorum örnek olarak 1000mbps aldım şimdi gelmese de 5 6 ay sonra zam gelicek ve 350 lira olucak o zamanda çok pahalı olucam ama diğer yol 1 yıl anlaşmayla 100 mbps sabit 220 lira ödeyeceğim.
 
Turkcell sol altyapısını kullanan Millenicom'a da bakabilirsin orada fiyat daha uygun. Turkcell Superonline fiber hız olarak güzel ama ping olarak pek iyi değil forumda onlarca konu var.

Hocam asıl ping olarak çok iyi. Valorant'ta İstanbul'dan epey uzak olmama rağmen 7 ping ve Apex Legends Frankfurt serverında 50-60 pinge sahibim. Daireye kadar fiber optik kablo ile cekili.
 
Turkcell SOL altyapısını kullanan Millenicom'a da bakabilirsin orada fiyat daha uygun. Turkcell Superonline Fiber hız olarak güzel ama ping olarak pek iyi değil forumda onlarca konu var.
hocam baktım 100 mbps 220 lira taahhütsüz sol de 1 yılı 100 mbps fiyat garantisi var o yüzden sıcak değilim millenicoma
 

Geri
Yukarı